Şimdi Ara

1200 tl ye alabileceğim en iyi foto ve video çeken cep telefonu tavsiyesi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir telefon alamadım bir türlü. N86 tam alacakken samsung ve se nin bazı modelleri kafamı karıştırdı. Baktım olacağı yok karar veremiyorum sizden destek almaya karar verdim.

En iyi foto (yüksek kalite makro+manzara) ve video çeken (yüksek kalite) cep telefonu tavsiyelerinizi bekliyorum..size ve bu foruma güveniyorum..tavsiyeler üzerinden alacağım telefonu inşallah..önerileriniz için şimdiden teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali282 -- 21 Ekim 2009; 6:18:16 >

• htc touch diamond pro 2...
  • n86 yi al yilin mobil goruntuleme cihazi secildi
  • n86 güzel cekecegini sanmam makrolarda en iyı n82 çeker tek c905 ise makrolarda beyaza boyar ama xenon flaşı güçlüdür
  • 2.el lg renoir almalısın.satio alabilirsen onuda alabilirsin.n86 alacağına n82 alsan daha iyi olur.arada ki fiyat farkına değmez.
  • renoir in flaşı n95 ten düşük
  • quote:

Orijinalden alıntı: shamanmuratcan

renoir in flaşı n95 ten düşük

Renoiri sadece phonearena dan tanıyorsan böyle düşünmen gayet doğal. Halihazırda bu forumdaki renoir konularına göz gezdirmeni tavsiye ederim, özellikle sıfır ışıklı ortamdaki çekimlerine.

Tavsiye isteyen arkadaşa ise 1200 tl altı verilebilecek en iyi tavsiye yine renoir olsa gerek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence işinizi görmesi için (sorunsuz bir cihaz alırsanız mutlaka ve gayet memnun kalırsınız, emin olun) 400 civarına ikinci bi N82 alıp, üstüne kalan parayı da kenara koyup ve daha iyi bir cihaz çıktığında onu alın çünkü (yeni telefon alırken amacınız sadece fotoğraf/video çekmek değilse) şimdiki alternatifler bu kadar parayı hak etmiyor.
  • sony ericsson satio alınabilir...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.