< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Şirket telefonunda sadece 100 lira görünüyor red e özel normal mi yoksa kampanya mı bitti. |
"Ben haddimi bilirim.Varsın hak kapısını kimse çalmasın, dost bildiklerimizde vefa kalmasın, varsın selamımı kimse almasın...Olmaz bir zerresi mizanda heder SEN sevdiğini ALLAH için sev yeter. " Hz Mevlana
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Öyle göÜkmesi önemli değil hocam 150 tl akaryakıt için sayılıyor temizlik asagısında akaryakıt yazıyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Rog claymore,G502 PROTEUS SPECTRUM,Sony PlayStation Platinum Headset ViewSonic VX2776 4K& HP 24 ea PS5 PHYSICAL EDITION //XBOX SERIES S &XBOX Wireless Controller Shock Blue(9th Gen) // FUTURE IS HERE/Gamepass Ultimate User (24/11/2023) ![]() |
Hiç sorma hocam 1200 liralık koda 800-1000 lira istiyorlar alan enayi var mı bilmiyorum ama bu fırsatçılara kimse fırsat vermiyordur umarım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
İşte pandemiden, depremden sonraki fırsatçılar bunlar. Bunlara fırsat vermesin kimse < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
kasadan hocam @ unutmayın arkadaşlar 1000 tl üzeri yakıt almak zorundasınız yoksa gözükmez kodlar birleşmez. 999 tl aldınız diyelim gözükmez. reften üye olunca +50 +150 kendiler veriyor +50 de vodafone özel veriyor sanırım. 6 kod olunca toplamda 1400 tl yakıt alınıyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackMon -- 7 Temmuz 2025; 9:43:21 > |
|
akbankın 300tl market alışverişine 75 tl puan kullanımı kasada kadın göremedi cokta uğraştı mh kayıt actırdım, 800tl akaryakıtı görüyor onuda kullanmadım çünkü 40 lt depo daha benzin var 1025 tl kadar alıp 800 olandan 225 Opet payden cekicem |
Rog claymore,G502 PROTEUS SPECTRUM,Sony PlayStation Platinum Headset ViewSonic VX2776 4K& HP 24 ea PS5 PHYSICAL EDITION //XBOX SERIES S &XBOX Wireless Controller Shock Blue(9th Gen) // FUTURE IS HERE/Gamepass Ultimate User (24/11/2023) ![]() |