Şimdi Ara

1200 RP yi nasıl değerlendirmeliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Akali ve Leblanc oynuyorum genellikle,Akalinin runeleri nerdeyse tamam.Sizce bunlardan birine Skin mi alsam yoksa RP ile Champion mu alsam ? Kararsız kaldım.

• Bnce skin al derim çünkü diğer camplar ıp ilede alına biliyor bnce champ almak biraz saçmalık gibi ama sevdiğin çok merak etiğin bi champ inidirimdeyse al derim ama champ sakın 975 rpye felan alma alıcaksan kesinlikle indirime girmesinni bekle derim.
  • İndirim normal farketmez merak ettiğin yada sürekli hayalini kurduğun champ yada skin varsa bas parayı
  • skin al ya keyfine bak :D
  • Her 3 günde bir bazı heroların skini indirime giriyo onları takip et beğendiklerini al.
  • Skin zevk meselesi bir kere aldım pisman oldum cunku o hafta karthus indirimdeydi cekememistim neyse ki fiyatı dustude 6300 biriktirmekten kurtuldum.ben indirimdeki champları cekiyorum oyun cesitliligi artıyor ve sıkılmıyorum.ama bu benim rahat ip kasamadıgmdandır.yeterince ıp olsa bende skin denerdim.
  • Şuan indirimde Riven var 487 RP ama Riven almayı hiç düşünmedim.Peki skin olarak Akaliye ne almamı önerirsin Blood Moon,Stinger,Nurse ? Yada 520 lik hem Akaliye hem de LB ye skin mi alsam ?

Yakın geçmişte Akali,Leblanc skinleri indirime girdimi acaba hatırlayanınız var mı? Bu skinleri beklemelimiyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH | equ* -- 15 Nisan 2012; 17:29:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2200 TL toplama nasıl olmuş?
    11 yıl önce açıldı
    1000 TL yi nasıl katlarsınız?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Şuan indirimde Riven var 487 RP ama Riven almayı hiç düşünmedim.Peki skin olarak Akaliye ne almamı önerirsin Blood Moon,Stinger,Nurse ? Yada 520 lik hem Akaliye hem de LB ye skin mi alsam ?

Yakın geçmişte Akali,Leblanc skinleri indirime girdimi acaba hatırlayanınız var mı? Bu skinleri beklemelimiyim?

Bloodmoon al alacaksan.
  • Konu açtığına göre sürekli rp alan biri değilsin(benim gibi)

Ne yaparsan yap skin alma.Champ. al bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykut1993

Konu açtığına göre sürekli rp alan biri değilsin(benim gibi)

Ne yaparsan yap skin alma.Champ. al bence.

tam tersine , ip kazanabilirsin eninde sonunda ama RP olmuyor , bari bitane RPle aldığın skinin olsun
  • 975 e böyle dışardan görüp op dediğin bi Champ varsa(kesin vardır) onu al kalanıylada bi akali skini al(lb skinleri dandik bence şapkaya para vermem)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThePsych0

975 e böyle dışardan görüp op dediğin bi Champ varsa(kesin vardır) onu al kalanıylada bi akali skini al(lb skinleri dandik bence şapkaya para vermem)

975'e Champ alırsam Akali için Skine RP kalmıyor maalesef.
  • quote:

quote:

975 e böyle dışardan görüp op dediğin bi Champ varsa(kesin vardır) onu al kalanıylada bi akali skini al(lb skinleri dandik bence şapkaya para vermem)

Akali'ye skin alıp ne yapıcaksın abi
  • quote:

quote:

quote:

Niye ki dostum Akalinin nesi var ?

• İndirimleri bekle indirime girmeden alma hiçbir şey :P
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Niye ki dostum Akalinin nesi var ?

Boş bir champ. şahsen.Sınırlı rp'yi ona harcamak pek mantıklı değil.

• kesinlikle skin al derim. ben bi ara 1800 rp aldım onunla 8 tane skin aldım. riot games sağolsun iki hafta üs üste 10 - 15 tane champion un skinlerini legacy hale getirdiler. legacy olmadan önceki son üç gün de %75 indirim oluyo hepsinde. ne var ne yok sömürdüm sana da öneririm :D her hafta on sale de ne var bak indirime giren, ona göre alırsın sevdiklerini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi notaist -- 15 Nisan 2012; 19:42:48 >
  • Neredeyse tüm karakterler için bir skin aldım ben. Bana kalırsa skin almak gereksiz çünkü çok daha iyi skinler çıkıyor. Mesela Warwick için Tundra Hunter Warwick skinini almıştım 1.5 yıl önce. Daha sonra Hyena Warwick ve Firefang Warwick skinleri çıktı. Benim skin onların yanında çok pasif kalıyor.

Eğer lolü uzun süre oynayacaksan rune sayfası al. RP'yi direkt championlara harcama, her 2-3 günde bir 3 tane şampiyon %50 RP indirimine giriyor. RP'ni bekletip alabilirsin. Ben öyle yapıyorum şahsen.
  • Nurse akalı akalı sevıyosankesınlıkle
  • quote:

Orijinalden alıntı: teddybear01

Nurse akalı akalı sevıyosankesınlıkle

yada hemşireleri seviyosanda alabilirsin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.