Bildirim
1200-1800 arası sağlam bir telefon önerisi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Note 4 tam sana göre dostum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Up
nexus 5x veya lg g4 derim ben de -
Note 4 veya LG G4 büyük ekranlılar arasından en avantajlıları (Hafıza kartı desteği ve çıkarılabilir pile sahip olmaları bence büyük avantaj)
LG G4'ün ısınma probleminden şilkayet eden çok, o da Snapdragon işlemcili telefon kullananların tümünün ortak sorunu sayılır.
Samsung iyi hoş ama root işine girceksen Samsung diğerlerine göre biraz uğraştırıyo (Knox araştır).
Edit: Ne alırsan al sakın yurtdışından bi şekilde getirilmiş cihaz alma derim, hele ki telefoncuların kayıtlı hikayesine aldanma, 1 ay sonra kaydı düşünce çok söversin satana.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UML -- 21 Kasım 2015; 3:39:48 > -
quote:
Orijinalden alıntı: UML
Note 4 veya LG G4 büyük ekranlılar arasından en avantajlıları (Hafıza kartı desteği ve çıkarılabilir pile sahip olmaları bence büyük avantaj)
LG G4'ün ısınma probleminden şilkayet eden çok, o da Snapdragon işlemcili telefon kullananların tümünün ortak sorunu sayılır.
Samsung iyi hoş ama root işine girceksen Samsung diğerlerine göre biraz uğraştırıyo (Knox araştır).
Edit: Ne alırsan al sakın yurtdışından bi şekilde getirilmiş cihaz alma derim, hele ki telefoncuların kayıtlı hikayesine aldanma, 1 ay sonra kaydı düşünce çok söversin satana.
G4 düşündüm hocamda g3 ile kameradan başka pek bir farkı yok gibi geldi note 4 düşünüyorum fakat 1 yıl geçince note 4 hiç çıkmamış bir cihaz gibi olucak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
G4, xperia m5
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bulabilirsen nexus 6
Up guncel bende note4 ve g4 arasinda kaldim uzun soluklu olmasi lazim
Samsung Galaxy A5.
Z3
Up
Lenovo Vibe P1 1299.00 tl. Tavsiye ederim..
Kesinlikle Note 4. İndirim çeki kullanarak 1710TL'ye N11'den aldım. -
Note4 -
Nexus 5x veya 6p bulmaya calis
Lg g2 kullanıyorum. G4ü tavsiye ederim. Yukarıda g3 ten farkı yok demişsiniz ama g3le herşeyi aynı olsa bile daha güncel olduğu için yine güncelleme alacaktır. Deri kapağı gerçekten çok hoş. Kamerasını da ben beğendim. Lg düşünmüyorsanız sony xperia z3 önerebilirim.
http://m.kliksa.com/ProductDetail?productId=902478688
G4 kliksada suan 1700 lira lg turkiye garantili 12t de chip para veriyor ben samsungdan gectim cok memnunum tavsiye ederim
O fiyatlara en alinacak model G4 eskiden bu fiyatlara birkac secenek sunabiliyorduk simdi genelde 3 marka arasinda donuyor isler aslinda buda vahim bir durum.
Nexus 6 bulabilirsep nexus 6p
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- premium sms ayarları yok
- s25 ultra yorum
- mp3 indirme programı
- telefon kendi kendine şarj oluyor çözüm
- klavyede mikrofon işareti kayboldu
- samsung m56
- adaptif parlaklık ne demek
- gizliden arama
- exynos 2400
- ui 7 ne zaman
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X