Şimdi Ara

1200-1400 TL ARASI TELEFON TAVSIYESI ( HELP ! )

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta belirtmek istediğimi yazdım, elime de para geçmişken sağa sola gideceğine artık akıllı telefona geçmenin zamanı geldi yoksa paranın gideceği yer yine çöp.

Şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.

Tabiki aradığım özellikler bunlardan biri kesinlikle internette kusursuz gezinmem ve video izlebilmem olmasıdır. Chat,internet ve kameranın mükemmel olmasını veya mükemmeliyetçiliğe yakın olmasını isterim. Seyahetçiyimdir.

• Nexus 5 veya G2 hangisini beğenirseniz :)
  • LG G2 gerçekten ilgi çekici, ama yorumlar ilgimi çekmedi, kamera problemi fazlasıyla yaşanıyormuş. ( gece çekimi gibi )
  • bence bekle kardeş ama alacaksan da bencede lg g2 çok performanslı ilerisi için baya götürür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enevre

bence bekle kardeş ama alacaksan da bencede lg g2 çok performanslı ilerisi için baya götürür.

hangi telefonu beklemem gerekiyor birde ne kadar süre ?
  • Theolisis T kullanıcısına yanıt
    z1 compact geliyor discoveriy mobile elite gelecek bunlar için en fazla 1 ay beklersen gelirler
  • Hiç bi telefonun öyle gece çekimi muhteşem değildir lumia 920 925 hariç onlardada bu konuyla ilgili bi teknoloji var pureview adlı onlar iyi çeker gece kamerası iyi olsun diyorsanız lumia 925 öneririm ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kajmeran37 K kullanıcısına yanıt
    lumia 925 de dediğim gibi internet konusunda hiçbir problemi olmayan bir telefon mu ? Internet chat ve kameranın rahat ve kullanışlı olmasını istiyorum.
  • İnternette tabiki problemi yok en hızlı tarayıcılardan birini kullanıor ama telefon windows phone platformunda öncü bunuda seçim yapmanız gerekiyor.
  • G2
  • Eğer oyun oynamak gibi bir amacınız yoksa 925 öneririm. Eğer uygulamalara para verebilirseniz oyun da oynarsınız rahat rahat gerçi. Kamera konusunda iyi, performans konusunda epey iyi, internet konusunda epey iyi, dayanıklı bir telefon zaten.
  • BlackBerry z10 al derim Android ıos karışımı süper bir cihaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yardımlarınız için teşekkür ederim ama hala karar vermekte problem yaşıyorum.
    Birçok kişi G2 den bahsediyor. LG nin pek olağanüstü bir teknoloji markası olmadığından yanaydım hep. LG ürünleri güvenilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Theolisis

yardımlarınız için teşekkür ederim ama hala karar vermekte problem yaşıyorum.
    Birçok kişi G2 den bahsediyor. LG nin pek olağanüstü bir teknoloji markası olmadığından yanaydım hep. LG ürünleri güvenilir mi?

G2 çok güzel bir cihaz bi ara kullandım hiç bir sorun yaşamadım.Şuanda sattığıma pişmanım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Theolisis

LG G2 gerçekten ilgi çekici, ama yorumlar ilgimi çekmedi, kamera problemi fazlasıyla yaşanıyormuş. ( gece çekimi gibi )

Slr makinalar bile gece çekiminde tripota ihtiyac duyar bunu derrt etme ve problemyazılımsal giderilebilir gibi. Bende bu durumdan şikayetçi olmuştum canımı sıkıyodu ek programla çözdüm tabiki donanım haber forum saayesainde burda bilgi sahibi insanlar çok allah razı olsun onlardan. G2 3000mah lık bateryası bir adım önde tutuyor gerçekten iyi (tabi benimkadar çok kullanıyosan günüzor çkartır)birçoğuna fark atar ama gündüz video çekimi çok akıcı(bazen abartmak istemiyorum ama azdaha gopro2 gibi cekim yapıyo diye hissine kapılıyosun )fotograftada bence yeterli neticede tlfn (buarda note3 ve 1020 biraz daha iyi sonuçlar verdiği kesin)g2 bazı eksileri var kamera kısmında ama artılarıda çok inan bana kullanma fırsatı olduğum çok telefon var iphone 4s ,5s ,htc one, s4, note 2, note3, xperia s,bunların içinde en akıcıları 5s not3 ve g2 sırasıyla dir.5sküçük ekranindan dolayı hicsevemedim tercih meselesi tabiki g2 orta karar yüksek performans uzun pil ömrü ve oyun internet deneyimi çok iyi. benim tavsiyem g2 dir. Saygılarımla

• Beklemeyeceksen G2, bekleyeceksen Discovery Elite veya Z1C
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.