Şimdi Ara

120 dakikada 45 matematik sorusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yukarıda yazdığım gibi yavaş soru cozuyorum, yani asla cozdugum soru sayısı 100 u geçmez ve evde çalışırken bu kadar yavaş cozuyorum , cok mu anormal?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3F5C62838 -- 11 Temmuz 2013; 10:25:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: homosapien

Arkadaşlar yukarıda yazdığım gibi yavaş soru cozuyorum, yani asla cozdugum soru sayısı 100 u geçmez ve evde çalışırken bu kadar yavaş cozuyorum , cok mu anormal?

Bende fem mat konu özetliden ortalama 2 saatte 40 50 soru çözüyorum ilerde düzeleceğini umut ediyorum denemelerle filan

• Eksen ve açı dan 120dkda 120 soru çözdüğümü bilirim. Birey B den 120dk 90 çıkarıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • birey b geometriye falan gayet normal kalır :D ama fem güvenderse sorun var demektir :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Belhanda10

quote:

Orijinalden alıntı: homosapien

Arkadaşlar yukarıda yazdığım gibi yavaş soru cozuyorum, yani asla cozdugum soru sayısı 100 u geçmez ve evde çalışırken bu kadar yavaş cozuyorum , cok mu anormal?

Bende fem mat konu özetliden ortalama 2 saatte 40 50 soru çözüyorum ilerde düzeleceğini umut ediyorum denemelerle filan

Insallah duzeliriz ya yoksa sonumuz kötü:(

Femden cozuyorum @Philophobia

• işlem hatası yapmıyorsan mutlu ol,ben ordan kaybettim. her gün 100 tane çözüyorsan iyi. soruların niceliği değil niteliği önemli . bırakma sakın
  • benim naçizane tavsiyem:

hız kazanmayı denemelerde uygulaman
    soru bankasında çözüme giden en kısa yolları bulmaya çalışman önemli,yani süre önemli değil sınav haricinde
    tabi şuan tatil olduğu için böyle diyorum sene içinde biraz daha zamanı kontrol etmek önemli bir soruya 6-7 dk uğraşılmaz.Şuan boş olduğundan kendini geliştirmek için 10 dk bile uğraşsan iyi olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Haklısınız aslında.. yani ben mesela çözemediğim soruyu başkasına sormak yerine oturur 1 saat başında çözmeye çalışırım ve çözerim:D nitelik önemli dogru..

• sen tatilmiş oymuş buymuş demeden disiplinli çözersen o 100 soruyu istemesen de hızlanacaksın. Başarılar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lavinya594

sen tatilmiş oymuş buymuş demeden disiplinli çözersen o 100 soruyu istemesen de hızlanacaksın. Başarılar :)

Saolun:)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.