Şimdi Ara

12 veya üstü ms değerlerinde oyun oynanabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

gözlerimi çok yoruyor flat değil

pek lcd düşünmüyordum ama 15" olanlarınhem kibarlığı hemde şu ara düşük fiyatları ilgimi çekti

ancak 12 yada üstü ms gecikmelerinde oyun oynanırken sorun olur mu?

tavsiye edebileceğiniz 15" lcd var mı?

17" lcd düşünmüyorum onun yerine 19" crt alırım daha mantıklı sanırım

• 12 ms de randımanlı oynayamazsın en az 8ms olmalı bence 170P6 philips al harika bir Lcd hemde sıfır pixell hata garantisi var kolaya gelsin
  • oynarsın niye oynayamayacan zaten aradaki fark milisaniye herhangi bir zararını ıyunda göremezsin grafik çalışmıyorsan tabiikii
  • 12 milisaniye ve altıında hiç sorun olmadan oynarsın...

12 ms de randımanlı oynarsın...

bazı 16 ms mönitörlerde de ghosting olmadığını duydum ama bazıları...bu da markanın ve panel kalitesinin gücünden olsa gerek...sony 16 ms lerde ghosting olmadığını söyleyen kullanıcılar var...
  • hımm teşekkürler arkadaşlar peki ghosting dediğiniz olay sanırım görüntü tazelenememesi.. bu olayı oyun harici nasıl anlayabilirim yani denemek amaçlı?
  • Dostum 8ms ile bile Nfs serisinden zevk alamıyorum bir süre sonra çok hızlanınca herşey gölegenmeye başıyo kötü oluyo yani ki 12 ms de kimbilir nasıl olur. Lcd kullanıcısı olarak hiçbir oyunda sorunum yok birtek yarış oyunlarında gölgelenme yapıyor. Ama özellikle nfs tutkunu isen senin için sorun olacaktır. Ben fazla yarış oynamadığım için pek önemsemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doobly -- 21 Haziran 2006; 17:51:03 >
  • 17" neovo f-417 ve 19" neovo f-419 ikiside 12 ms..forumda bunları kullanan herkes need for speed most wanted dahil fear doom 3 vs..vs..oyunlarının hiçbirinde ghosting olmadığını söylüyolar..

Doobly

imzandaki Acer AL1714 LCD Monitör seninse sorun senin mönitörden kaynaklanabilir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.