Şimdi Ara

🔗12 ve Mezunlara Kritik YGS/LYS Önerileri🔗 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
364
Cevap
266
Favori
22.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
92 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://forum.donanimhaber.com/m_106926127/f_//tm.htm#106926127
    uyguna satılık kitaplar var elde kalmasın fiyat yardımcı olunur çorba kaynasın yeter

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: tpdr01

Bu iste kardesim

Eyvallah kardesim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Ehb98

Tm olan birine fen derslerinden konu anlatimi olarak ne tavsiye edersiniz

Kimya: fem simetri
    Biyoloji; fem simetri

Fizik icin bir sey diyemem konu cok fazla egerki hedegin cok yuksekse fem simetri +10 yaptirir.Hocam zaten fende hep dikkat olcuyorlar

quote:

Orijinalden alıntı: Ehb98

Tm olan birine fen derslerinden konu anlatimi olarak ne tavsiye edersiniz

Kimya: fem simetri
    Biyoloji; fem simetri

Fizik icin bir sey diyemem konu cok fazla egerki hedegin cok yuksekse fem simetri +10 yaptirir.Hocam zaten fende hep dikkat olcuyorlar

güvender nasıldır onu da çok duydum bu konuda ama ?

• hocam buarada ben 12.sınıfa geçtimde matematiğim 0 antrenmanlarla matematiği bitirsem temel olur mu 1. kitabını ve fem konu özetli soru bankasıda var ama çözemiyorum herkez temel yoksa zor yaparsın diyor yani denklemler üslü sayılar rasyonel vs vs bunları bilmen lazım diyor bunları bilirsem ygs matematiğinde zorlanır mıyım ? ve birde antrenmanlarla matematik yerine kısa kısa mesela denklemler nedir falan birkaç gün içinde bunları araştırıp özetini çıkarıp çalışıp direk ygs matematiğie mi başlamalıyım yardım edin lütfen matematik çok kötü

Kusura bakma geç cevap verdim.o zaman telefonu ders çalışırken odanın dışında kapalı bi şekilde bi yere koy,sorularınıda ders zamanı dışında atarsın.verimli çalışmak istiyosan ders çalışırken telefonla ayrı yerlerde olmalısın,çünkü bi şekilde sıkılınca hemen telefonu elimize alıyoruz

Orijinalden alıntı: projectx072

hocam buarada ben 12.sınıfa geçtimde matematiğim 0 antrenmanlarla matematiği bitirsem temel olur mu 1. kitabını ve fem konu özetli soru bankasıda var ama çözemiyorum herkez temel yoksa zor yaparsın diyor yani denklemler üslü sayılar rasyonel vs vs bunları bilmen lazım diyor bunları bilirsem ygs matematiğinde zorlanır mıyım ? ve birde antrenmanlarla matematik yerine kısa kısa mesela denklemler nedir falan birkaç gün içinde bunları araştırıp özetini çıkarıp çalışıp direk ygs matematiğie mi başlamalıyım yardım edin lütfen matematik çok kötü

Hocam matematigin sifir ise sunu bur dene faydali olucakrltir:fem ilk adim mat soru bankasi al sonra teknofemden vidoyu dinle hemen soru coz anlamadiysan hala antremanlarla matematikten tekrar calis amanteknifem ve ilkadimi unutma :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: projectx072

hocam buarada ben 12.sınıfa geçtimde matematiğim 0 antrenmanlarla matematiği bitirsem temel olur mu 1. kitabını ve fem konu özetli soru bankasıda var ama çözemiyorum herkez temel yoksa zor yaparsın diyor yani denklemler üslü sayılar rasyonel vs vs bunları bilmen lazım diyor bunları bilirsem ygs matematiğinde zorlanır mıyım ? ve birde antrenmanlarla matematik yerine kısa kısa mesela denklemler nedir falan birkaç gün içinde bunları araştırıp özetini çıkarıp çalışıp direk ygs matematiğie mi başlamalıyım yardım edin lütfen matematik çok kötü

Hocam matematigin sifir ise sunu bur dene faydali olucakrltir:fem ilk adim mat soru bankasi al sonra teknofemden vidoyu dinle hemen soru coz anlamadiysan hala antremanlarla matematikten tekrar calis amanteknifem ve ilkadimi unutma :)

Hocam merhaba halimden ancak sen anlarsin.Bende Allahın izni ile tip istiyorum kitap olarak elimde suan mat1 simetri var yanina ygs karekok mat 1 sb alicam birde onerdiginiz uzere daha so ra kapsul almayi dusunuyorum.Biyoloji icin finalin o 3 yazarli sb si var birde palme a-b sb alicam.Kimya icin ygs guvender konu anlatimi fazlasiyla yeterli oluyor.Yanina palme ygs sb aldim.Fizik icin yardim istiyorum suan elimde ygs guvender sb var.Yanina Palmenin sadece ygs sb si var Emre Gundemin bu kitap nasildir fizik icin ygs lys almaktan cekiniyorum cunku fizigim malesef ki fazla iyi degil lys hakkinda fazla bilgim yok fizik adina ne onerirsin birde almak istedigim kitaplar nasildir yardim edebilirsen cok sevinirim.

• Sgns12 kullanıcısına yanıt
    Ygs kimya soru bankasini cozme hic gerek degil onun yerine denemelerdeki kimyalari coz yeter sana cidden onun yerine lys kimya calid ygs de kinya cok basit duzeyde geliyor

Hocam mat da karekokten sonra bence final e0lu cozzun sonra zaman kalirsa sonlara digfu denge oneririm sizin hedef yuksek bisverin kapsulu...ama dazla da ygs calismayin karisik gidin mesela ben karisik gittim rahat ettim lys de...FIZIK ICIIN YGS SORU BANKSI COZMEYIINNN cok gereksiz bence fem simetri ygs cozun tamamdir..fziik cok yuzeysel basit geliyor ygsde ama dikkat isteyen sorular bol geliyor sru basit ama dikkatli okumak gerekiyir soruyu...onerim sana fem setteki fizik bolumu. CIKIMIS fizik sorulari sonra fem sinetri ygs final ygslys mustafa baser konu anlatimli daha da vaktin varsa kek niyetine birey b soru bankasini coz ben zevkine cozmustum kay sorular cok( birey b gelisim serisi olan)

Hocam mat da karekokten sonra bence final e0lu cozzun sonra zaman kalirsa sonlara digfu denge oneririm sizin hedef yuksek bisverin kapsulu...ama dazla da ygs calismayin karisik gidin mesela ben karisik gittim rahat ettim lys de...FIZIK ICIIN YGS SORU BANKSI COZMEYIINNN cok gereksiz bence fem simetri ygs cozun tamamdir..fziik cok yuzeysel basit geliyor ygsde ama dikkat isteyen sorular bol geliyor sru basit ama dikkatli okumak gerekiyir soruyu...onerim sana fem setteki fizik bolumu. CIKIMIS fizik sorulari sonra fem sinetri ygs final ygslys mustafa baser konu anlatimli daha da vaktin varsa kek niyetine birey b soru bankasini coz ben zevkine cozmustum kay sorular cok( birey b gelisim serisi olan)

Hocam mat icin denge cok zor gelmez dimi ? Soru bankasi olarak konu ozetli diyorlar ama karekok de cok iyi diyorlar ondan almayi dusundum.Kimya icinde haklisiniz kolay hele ygs guvender konu anlatimi cok guzel anlatmis.Fakat Ygs icin Palme kimya aldim bile hocam cok uzun degil hemen bitirip ygs lys kitabi alirim.Fizik icin dedigim gibi ygs lys almaya korktum cunku dedigim gibi fizigim cok iyi degil.Ilk adim vs dusundum o da cok kolay gereksiz olur diye almadim.Tam olarak ne yapayim? Birde ek olarak bir program yaptim Allahın izni ile bu eylulun sonuna kadar tum ygs konulari sozeller dahil bitiyor 11.sinifta Ozel tanimli fonksiyonlari bitirmistim zaten ama fazla bir sey hatirlamiyorum.Otf Trigonometri bunlari bitirip apotemiden soru cozucem birde turev integral limit biyoda sistemler kimyada organige bir bakmis olacagim eylulun sonunda bir aksilik cikmazsa.Daha sonra kalan tum zamanda full lys calisip yaninda full ygs deneme cozmeyi dusunuyorum ne kadar mantikli bu sistem birde bu yaz hafta sonlarini soru cozum gunu yapiyorum yanindada 11.sinif konularinj tejrar ederek komple 11 ide bastan bitirmeyi planliyorum.Kisacasi nasil bir sistem bu sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: GregoryHouseMD

Kusura bakma geç cevap verdim.o zaman telefonu ders çalışırken odanın dışında kapalı bi şekilde bi yere koy,sorularınıda ders zamanı dışında atarsın.verimli çalışmak istiyosan ders çalışırken telefonla ayrı yerlerde olmalısın,çünkü bi şekilde sıkılınca hemen telefonu elimize alıyoruz

Anladım soru çözümü için kendime bir saat belirleyeyim mesela telefonu o zaman açayım, inşallah verimli olur eyvallah hocam.

Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.