Şimdi Ara

12 tl ücretlendirildiniz diyor:Nokia asphalt 4 oyunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
9.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • babama yeni bir nokia cep telefonu almıştım. en basit modellerden.küçük yeğenim eline aldı telefonu .oyunlara girmiş asphalt 4 e basmış. artık satın al a mı basmış ne yaptıysa mesaj geldi.30 daniyede gelişen bir olay. elinden aldım telefonu hemen.
    12 tl ücretlendirldiniz oyunu indirmek için şöyle şöyle yapın diyor.
    tabi ben oyunu indirmedim parayı geri alırım diye.
    aradım adamları. diyorki bir defaya mahsus aldık 12 tl dönüşü yok.
    kardeşim ben oıyunu ne açtım, ne oynandı ne indirdim dedim.
    bir çaresi yok dedi.

bu bildiğin düzenbazlık. tuzak

yapabilceğim bişey var mı sizce?

• Yanlız bunu nasıl başarmış yani nerden girmiş nasıl yapmış.Başıma gelmedi de hiç merak ettim bukadar basit bir olay olduğunu düşünmüyorum ondan iade etceklerini sanmıyorum.
  • 12 tl gelmiş,bence şükret buna,
    benim yeğen babasının telefonuyla oyun oynamış,babasına 202 tl fatura gelmişti,
    en iyisi telefonun internet bağlantısını kapattırın,böyle şeyler yaşamayın.
  • telde demo oyunu yüklü herhalde... demo oyun belli bi süre oynama hakkı veriyor ondan sonra "beğendiyseniz oyunu satın almak ister misiniz" gibisinden bir soru geliyor... eğer kabul ederseniz oyun ya internete bağlanıyor ya da mesaj gönderiyor böylece oyunun full sürümünü satın almış oluyorsunuz... bu kadar kolay...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mortareis -- 23 Kasım 2010; 18:31:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanoute

babama yeni bir nokia cep telefonu almıştım. en basit modellerden.küçük yeğenim eline aldı telefonu .oyunlara girmiş asphalt 4 e basmış. artık satın al a mı basmış ne yaptıysa mesaj geldi.30 daniyede gelişen bir olay. elinden aldım telefonu hemen.
    bir çaresi yok dedi.

Oyunu İndir
    Bence müşteri hizmetlerini bir ara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur153 -- 23 Kasım 2010; 18:32:38 >

• Eskiden samsung telefonlarda çok olurdu bu olay...Tek tuşla mağazaya girip iki kere yes ile bütün kredinizi hibe edebilirdiniz...Geçmiş olsun...
  • Almışsın bir kere. Artık geri dönüşü yok. Oyunun keyfini çıkarmaya bak derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: JoKeRiZiNaTioN

Almışsın bir kere. Artık geri dönüşü yok. Oyunun keyfini çıkarmaya bak derim

asphalt da güzel oyundur hakkaten
  • oyunu indirmedim ama asphalt 4 yazan demoyu sildim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanoute -- 24 Kasım 2010; 23:03:33 >
  • oyunu indirmiyosun zaten oyunun demosu yüklü sana şifre veriyo o şifreyi oyuna yazınca oyun artık orjinal oluyor. O 12 lira artık yalan oldu gitti. Ama şöyle bir şey var. Oyunu satın aldın ama belki periyodik olarak mesela her ay 12 lira kesmesinler onun için araman lazım müşteri hizmetlerini. Benim de aynen 12 lira gitmişti senin gibi. O yüzden yeni telefon aldığın zaman demo oyunları silmek en mantıklısı. Ben arkadaşa verdim oynasın diye. Arkadaş bi tuşla satın almış. Çok kolay satın almak. Onaylıo musunuz falan diye hiç bi mesaj gelmiyor
  • Aynısı benimde babama oldu 12 lira fazladan geldi fatura
  • Bana da geldi oğlan oynarken karıştırmış sanırım. Tam bir düzmece bu?
  • mobiloyuncu dolandırıcıdır habire 2 taksit kaldı diyor 30 - 35 liraya yakın somürdü turkcell bayi kapatmıyor anca müşteri hizmelterine başvuracaksınız boyle bir olay gectiyse?
  • Slm arkadaşlar. geçenlerde ben bu oyunu almak istedim. avea hattımda 3 tl vardı. dedim alırsa alır almazsa kontör olunca alırım. hesapta 3 tl varken denedim. oyunun şifresi geldi sonra da "hattınızdan 2 TL tahsil edilmiştir. 10TL daha borcunuz bulunmaktadır" diye mesaj geldi. şimdi 20 TL yükledim ama 10TL hattımdan hala düşmedi. nedir bi bilen var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caladvwch -- 3 Ağustos 2011; 19:39:45 >
  • yaa arkadaşlar bende de hiç para yoktu nasıl olsa girmez diye girdim şifre geldi mecbur aldım 12 tl borçlandınız falan filan tl yükleyim kesilip kesilmediğini paylayacasm en kötüsü de babamın haberi yok ben bittim mahvoldum artık 1 yıl para yüklemez belki hattımı da alır
  • Bende 6300 telefonu ilk aldığımda araba yarışını açmıştım.Açmaz olaydım.Hiç uyarı falan vermeden oyunu satın aldığımı bile göstermeden oyunun ücreti avea faturama yansıtıldı.Dikkatli olun derim
  • Oğlan yüzünden bir daha 12 tl gitti. sakın çocuklarınız ın eline vermeyin telefonu..
  • Oyunu daha açarken uyarı veriyor, 3 dakika bitince satın almak ister misiniz diye bir yazı çıkıyor, tamam a basarsanız ücret bilgisi vs bilgiler geliyor, yine tamam derseniz satın almak üzeresiniz onaylıyor musunuz diyor ve dikkat edin son onay penceresinde tamam tuşu sağ tarafta yer alıyor, diğerleri sol tarafta.. Ben bunu kendi gözümle gördüm, siz bilinçli olursanız hiç bir şey olmaz. Steam'den aldığınız oyunu tekrar iade edebilir misiniz oynadıktan sonra?

Hem her telefon kullanıcısı o hattı alırken ki imza attığı sözleşmenin tek satırını okuyor mu?

Ondan sonra vay efendim Turkcell şöyledir vay efendim bunlar hırsız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fantasticoo -- 9 Şubat 2012; 2:18:42 >
  • benim telefonda oyunu açtığında en başta oyunu satın al bulunuyor ve ona bastığın anda hiç sormadan anında 12 tl borç oluyor ve her ay 2 tl hattan kesiliyor . tam 4 defa kardeşim aldı , 1 kere de arkadaş aldı oyunu .
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanoute

babama yeni bir nokia cep telefonu almıştım. en basit modellerden.küçük yeğenim eline aldı telefonu .oyunlara girmiş asphalt 4 e basmış. artık satın al a mı basmış ne yaptıysa mesaj geldi.30 daniyede gelişen bir olay. elinden aldım telefonu hemen.
    bir çaresi yok dedi.

Kardeşim Geçmiş Olsun :) Yeğenin Oyunu Satın Almış . Oyunu Demo Oyunu Olarak 120 Saniye Oynuyabiliyoruz . Oynadıktan SonraOyunu Satın Al Ve Çıkış Yap Seçenekeri Çıkıyor . Yeğenin Satın ala basmış . Ve Oyunun Fiyatı 12 TL + Bide 1 sms Fiyatı oluyor .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.