Şimdi Ara

12.Sınıfken tenefüslerde ders yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
1
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Manyaklık mııdır, olmazsa olmazmıdır hedef 15 k

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben geometrimi sadece okullardaki tenefüslerle geliştirdim.Hangi seviyeye geldin dersen karekök lys geometri bitti.Üzerine birey c geometri çözebilcek seviyeye geldim.Çözdüm de fakat kitabın tamaını bitrmedim yarısını bitirdim.
  • kızlar soru sormaya gelir ve çözersin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • o iş yaş okuluna bağlı bizim sınıf 4 sınıfın en iyisi olmasına rağmen tenefüste kızlar hariç çalışan olmuo masa tenisi vardı ölümüne oynuoduk ne günlerdi

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Ollivander

Tenefüs kaç dk

10 dk aralar var 6 defa öğle arası 1 saat
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengo385

o iş yaş okuluna bağlı bizim sınıf 4 sınıfın en iyisi olmasına rağmen tenefüste kızlar hariç çalışan olmuo masa tenisi vardı ölümüne oynuoduk ne günlerdi

Aynı şey bizim okuldada var hahah ama bizim sınıf dışında herkes dışarda sohbet muhabbet dikkat kalır mı ki millet dışardeyken :)
  • Ben olsam bir şey anlamazdım ama ortama göre değişir tabi ki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tetanos

kızlar soru sormaya gelir ve çözersin.

+

• tetanos kullanıcısına yanıt
    O da iyiymiş hocam da bana sıra gelene kadar oo soracakları çok kişi var
  • Öğle yemeğine erken çıkarirlarsa hemen yiyip, öğlen konu veya bölüm denemesi ideal bence. Hem soru bankasıyla sıkılmazsın hem verimli geçer. Ben de böyle düşünüyorum, arkadaşlarla kütüphaneye gitmeyi planlıyoruz. Yoksa 10dk arada napabilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • matematik ve fen derslerinden sonra* hariç yapılır genelde,fizikte bizim hoca tenefüste de işliyodu 2.ders başladıktan 5-10 dakika sonra 3-4 dakika mola veriyodu sigarasını içip geliyodu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocodale10 -- 6 Eylül 2017; 11:0:5 >
  • ocodale10 O kullanıcısına yanıt
    Hocam asıl matematik yapılmaz mı ya ben sesli ortamda ne Türkçe çözerim ne de sosyal helede fizik, biyoloji hiç çözemem matematik problemler hariç her konu çözülür bence
  • They see me rollin they hatin

• 12. sınıf baya zevkli bi şey ha. istediğin gibi çalış hocam canın isterse çalış istemezse çalışma. sınav gerçekten çok kolay.
  • papuayenigine1 P kullanıcısına yanıt
    Sınav kolaysa herkese kolay, zorsa herkese zor, zorlugundan çok senin ne yaptıgın önemli degil mi

• PcMert kullanıcısına yanıt
    hayır hocam. eğer sınavın kolay olduğunu anlarsan sınav sana çok kolay gelir, ama anlamazsan kendini kandırırsın çok zor diye ve çok zorlanırsın.
  • papuayenigine1 P kullanıcısına yanıt
    Öyle bi bahaneye sıgınmam ya kendi hatam derim en azından sagolun

• PcMert kullanıcısına yanıt
    bahane değil olum bu gerçek. sınav senesi kendini kasma fazla yoksa patlarsın. günde 3-4 saat çalış yeter (okul harici) okulda da ne kadar çalışıyorsan artık.
  • 10 dk kesik kesik çalışmaktansa git evinde 1 saat aralıksız çalış daha mantıklı
  • İmam Bayıldı kullanıcısına yanıt
    Demek istediğim mat ve fen derslerinden sonra çalışılması zor,dinlenirdik,diğer derslerden sonraki tenefüslerde istediğin dersi çalışırsın tabi genelde ağırlık mat-geo(gerçi ben genelde biyoloji çalışır,biyoloji denemesi felan çözerdim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocodale10 -- 6 Eylül 2017; 13:15:58 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.