Şimdi Ara

12. Sınıfa Geçecek Eşit Ağırlık Öğrencisi Olarak Yaz Planım Ve Sizin Tavsiyeleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi çalışmalar 12. sınıfa geçecek bir tm öğrencisi olarak sizden bazı tavsiyeler istiyorum. 11. sınıfta disiplinli ve düzenli bir şekilde çalıştım 11. sınıf matematiğini gayet iyi bir şekilde hallettim aynı zamanda tyt matematiğine çalıştım ve 345 ve fem konu özetli soru bankalarını kullandım geometriye pek bakmadım açıkçası üçgen hariç pek geometri bilgim yok şuan fem simetriden çalışıyorum ve fem geometri soru bankasından çözüyorum tyt matematik netlerim 22-23 civarlarında dediğim gibi geometri çalışmadım yapamıyorum denemelerde.Ağustos gibi matematikten özel derse başlayacağım Ağustosa kadar matematikten tekrar amaçlı fem simetriyi çözmeyi düşünüyorum 4 kitaptan oluşuyor bitirebilir miyim acaba veya başka bir soru bankası mı almalıyım nekadar çalışsamda hala konu eksiklerimin olduğunu düşünüyorum.Türkçe ve Edebiyata gelirsek 11. sınıf edebiyatını iyi derecede biliyorum daha çok tyt türkçesine çalıştım ve şuan denemelerde 35 üstü geliyor yazın daha çok deneme ve tekrar amaçlı güvender türkçe ygs soru bankasını çözmeyi düşünüyorum sizce mantıklı mı ? Edebiyatıda 3 ay boyunca cumhuriyet edebiyatı dahil olmak üzere tüm konuları çalışıp 2-3 soru bankasından çözmeyi düşünüyorum.Konu anlatım kitapları olarak limit el kitabım ve güvender lys edebiyat var. Sosyale gelirsek sosyale hiç çalışmadım ama denemelerde 14-15 net filan geliyor genellikle yanlışım felsefeden ve coğrafyadan çıkıyor sizce coğrafya ve tarihten hangi kaynaklardan ve kaç kaynaktan soru çözmeliyim ? Ve yazın fen çalışmalı mıyım fen konularını hiç hatırlamıyorum ama temelim var fizik kimya biyoloji için hangi kaynakları kullanmalıyım ? Ben hepsinden palme konu anlatımı ve soru bankası almayı düşünüyordum.3 aylık yaz tatili boyunca sizce gerçekleştirebileceğim hedefler mi yoksa hayal mi kalır yardımcı olursanız çok sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eğer hedefin ilk100-1000 de ama durumun kötüyse tamam bu planı uygula ama eğer durumun iyi ise kendini yazdan bu kadar yorma isteğin kalmaz ben 5ay falan ancak oluyor çalışalı 3-4saat çalışmama rağmen sıkıldım çoktan yazın sadece 11 tekrarı ve matematik baksan yeter hatta bence 3-4ay tatil yap seni sene içinde taşısın ama sen bilirsin

• Hocam durumum berbat değil ama hedefim de Ankara Hukuk o yüzden biraz sıkıyorum

• Kaf 1-2-3 bitir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam kaf almaya durumum müsait değil zaten fem simetri aldım

• GEO VE TÜREV İNTEGRALE KESİNLİKLE BAK BUNLARLA FARK YARATACAKSIN.
  • Oğlum tövbe estağfurullah. Yemin ediyorum ikizimsin. 12 tmye geçicem 11'i çok iyi bir şekilde anlayarak bitirdim hatta iki dönemde de okulu birinci bitirdim (orta düzeyde bir anadolu lisesi Çiğli Teğmen). 11 cepte edebiyat matematik diğer dersler. Tyt Matematikte 16-18 net, sosyal coğrafya hariç diğerleri.
    Ayrıca sene içinde tyt çalıştım 345ten ve diğer tyt kaynaklarından. Ve hedefim Ankara Hukuk :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir durun da sınava girelim abi erkenden atlı mı kovalıyor sizi de konu açıyorsunuz.
  • Başlıyorum,bende tmyim.Kendim başa dönsem ne yapardım diye tecrübelerimden yararlanacağım.
    Öncelikle hedefin matematik ve geo olmalı,matematikten çalıştığın ve bildiğin konuyu tekrar tekrar çalışma.Soru çözebilirsin ama hep aynı tarzlardan çözme.Fem Simetri 4 kitabı bitirmene gerek yok(Ben bitirdim gerek yok bence)
    Netlerin zaten iyi gözüküyor.Ondan dolayı kaldığın yerden ygs konuları devam et.Tabiki burada 11.sınıf konularınıda en baştan tekrar etmen gerek uzun sürmez zaten.Bence fem simetri falan yerine bilmediğin,eksik kaldığın yerlerden git föy al.Çap,sonuç vb gibi.Tyt için yeni tarzda çıkan kitap al soru bankası onu bitir yeter.
    Bunun haricinde derece istiyosan kesinlikle kesinlikle geometrini yazın bitir.Bu son kısımlar çember analitiği,hiperbol falan olmasa da bitir.Analitikde bitir çünkü türevde falan lazım.Geometri için Karekök Lys al.Kenan Karadan konu izle sonra çöz yapamadıklarına bak.Acil Geo1 de al onu da bitir.Geodan bunları yapsan zaten uçarsın uçar
    Sonracımaaa diyelim tyt ve 11 konuların tamam yanlışsız yapabiliyosun alıyosun eline limit,türev föyü kardeşim.İzle çalış.Hocalarını dinleme sene içinde yaparsın diyecekler DİNLEMEEEEEEEEEEEEEEEE.Al en basitleri öğren.İntegrale gerek yok.Sene içinde bunlar zaman alıyor bitir rahat et.Sene içinde zor kaynakları alırsın apotemi falan ordan çözersin.
    EDEBİYAT KESİNLİKLE BAŞLAMA KESİNLİKLE BAŞLAMA KESİNLİKLE BAŞLAMA,UNUTACAKSIN VE BOŞ YERE ZAMAN GİDECEK
    Türkçe paragraf çöz,dilbilgisi öğren bir kitap bitir bence sarmal.
    Bak kardeşim sende benim gib kafana göre takılacaksın ama tarih,coğrafyaya el sürme yazın.Çok zamanın olacak Eylülden beri
    Senin tek derdin matematik ve geo olsun.
    Fizikten basit kaynak al onu bitir videolu falan oluyor ya yazın kimya,biyoloji 1000 kere unutursun boş zaman.
    Eylülde bu dediklerimle hem tyt hem yks matın harika olacak.Türkçen iyi olacak.Geriye tarih,coğrafya edebiyat kalıyor.İstersen yap sonraısna öneri veirrim

• Kanki ben bu yaz problemleri bitirdim diyebilirim 1 buçuk-2 haftadır çalışıyorum. Daha sonra 12. sınıf matematik ve edebiyata bakacağım. Coğrafyaya da yeni başladım tyt coğrafya, bitirmeyi hedefliyorum. Her gün paragraf çözüyorum gelenek oldu artık neredeyse fullüyorum istisnalar hariç ama asla buna güvenmiyorum.

Genel olarak böyle bana bu kadar yeteceğini düşünüyorum. Fene ise çalışmayı düşünmüyorum. 12de dershaneye yazıldım %50 burs ile.
  • Yazın çalışacağım diyipte hiç istediği gibi çalışan görmedim. 12.sınıfa geçecek olanların hepsi böyle söyler :) Kardeşim . Net söyluyorum çalışma . O sıcakta çok zor . Millet gezip tozuyo . Tatil fotoğrafları atıyo . En azından bari calısacaksan 1-2 ay istediğini yap gez toz . Ağustos - Eylül arası başlarsın . Sene içinde zaten hayattan bıkacaksın .
  • BlackOcean_ kullanıcısına yanıt
    Hocam 11. Sınıfta zaten türkçe soru bankası olarak Altınanahtar ve birey b çözdüm dil bilgisinde sıkıntım yok paragrafta dikkatsizlikten gidiyor Apoteminin türkçe denemelerinde 38 neti bile gördüm geometride fem simetri ve fem geo soru bankasını kullanıyorum üçgenler bitti karekök lys ve acil geometriyi dönem başlayınca almayı düşünüyorum yazın onları çözerek heba etmek pek mantıklı gelmiyor bide Fem simetriyi eksik olduğum konular için aldım olasılık parabol polinom permütasyon gibi konu anlatımını oldukça beğeniyorum konuyu kavratıyor limit türev için hangi fasikülleri ve hangi hocayı önerirsiniz kaf 4ü videolarıyla birlikte alsam iş görür mü?

• Just_brtsh kullanıcısına yanıt
    11. Sınıfta dershaneye gittim hatta bu sene fen bilimlerinin bursunu kazandım ama dershane bana vakit kaybı gibi geliyor okulum zaten 480 puanlık iyi bir anadolu lisesi okul kursları ve iyi bir matematik hocasıyla götürmeyi düşünüyorum ama bir dershaneyle sınav konusunda anlaştım her hafta sınavlarına gireceğim

• bende tm yim. bizi eleyecek olan tyt fen,tyt mat ayt mat bence.İlk 5k hedefleyenler zaten edebiyati turkceyi tarihi cografyayi iyi yapiyor olacak bilgi oldugu icin zaten bilirsen yapiyorsun.

Bence biyo calisma unutursun buyuk ihtimalle.Ama tyt fizik ve kimyasi kolaydir.Asiri sozel.olan ilk konulari falan unutabilirsin ama dinamik vs zor yani unutman.ufaktan basla bence ama sen bilirsin.

Tyt mat icin fem simetri final karekok vs gereksiz olur bence.Sarmal hiz renk acil 3-4-5 daha uygun yeni sisteme bence.Zaten genelde kolay konular tyt konulari ama yeni nesil sorulara aşina olmak lazim.

Ayt mat icin 11den cok az konu var. 2 gun mantik 2 gun mod 3 gun denklem 3 gun esitsizlik 5 gun trigo 3 gun log 3 gun dizi 2 gun donusun.23 gun de bastan sona cok guzel tekrar edilir.Turev integrale baslamayi dusunursen hocandan kalkan yerleri ogren oyle calis.cunku baya yer kalkmis bosa calismis olma...

• demir1394 kullanıcısına yanıt
    Tamam türkçen iyiyse daha bitirme ben salak gibi 4-5tane bitirdim deneme çözebilirsin türkçeni düşün ama
    Türev ilk aşama KAF ağır gelir çünkü direk ağır başlıyor.İnce föy al çap olabilir incele kendin beğendiğini al.
    Ama sana en büyük önerim LYS karekökü yazın bitir erken bitirince heba etmiş olmassın daha iyi olur sene içinde bir sürü deneme çözersin ama senin kararın her gün bir tane çözsen hocada bile 70 video falan vardı
    Fem de eksikleri tamamla aldıysan o zaman.
  • savcınız kullanıcısına yanıt
    Yaratmak,Yüce Allah'a Mahsustur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.