Şimdi Ara

12.Sınıf Kaynak Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, bu 3 ay tatilde tyt'yi bitirip ayt'ye geçmeye çalışacağım. Temelim pek yok(Anadolu Meslek okuyorum); ondan ötürü 4 aylık bir tyt çalışma programı var(universitego'dan baktım). Elimde ki kaynaklar bunlar, sizden istediğim tavsiye biyoloji ve kimya için öncelikli soru bankası tavsiyesi. Daha sonra kesinlikle alman gerek dediğiniz kitapları bekliyorum. Bu arada, bir diğer sorum ise "Palme Biyoloji Konu Anlatımlı A" kitabım var. Bildiğiniz MEB kitabı gibi konular anlatılıyor, yan tarafında o konu ile ilgili soru çözülüp(6 soru, ünite bitince 20 soru civarı) diğer konuya geçiliyor. Fakat: kitap uzun, ben bunu hızlıca okuyup soruları çözüp, kenara mı bırakayım yoksa bunlardan not çıkarıp mı yapmalıyım(çok zaman alır diye düşünüyorum(280 sayfa kitap). Şimdiden teşekkürler.

Kaynaklarım:
    Palme Biyoloji Konu Anlatımlı A
    Palme Kimya Konu Anlatımlı A
    Körfez Yayınları Geometri Soru Bankası YGS-LYS
    Yayın Denizi Türkçe Soru Bankası TYT
    Birey b Matematik Soru Bankası
    Birey a Matematik Soru Bankası
    Apotemi Problemler
    Nihat Bilgin YKS(TYT-AYT) Soru Bankası

Bunları çözdüğümde ve gerekli denemeleri yaptığımda 50k girme imkanım var mıdır sizce? Dediğim gibi temelim pek yok fakat zamanım çok(haftada 5 gün boşum 2 gün okul). Günde 3-4 saat sıkılmadan çalışabiliyorum.

• Ilk 100 garanti

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kimya sb palme almasan da olur sınavda üzülürsün

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.