Şimdi Ara

12.Sınıf İçin; 5 Günde Neler Yapılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tatil yaklaşıyor. Ancak kendi adıma konuşmam gerekirse tatile hiç sevinemedim. Çünkü sağolsun düşünceli dershane yöneticilerimiz 15 günlük tatilin 12(on iki) gününe 6'şar saat ders koymuşlar. Kendi kafamda rahat 1 hafta tatil olur o tatilde de kendime bi program yaparım diye düşünmüştüm. Dersane hele öğlenci olunduğunda gün bitiyor bir değeri kalmıyor resmen.
    Not: Dersaneyi pek sevmeyen bir öğrenciyim

Ben de bu yüzden okulun son haftası olan 21-25 Ocak tarihleri arasında bir çalışma yapmaya karar verdim. Konuyu da hem neler yapabileceğim konusunda gerçekçi yorumlarınız hem de benimle aynı kaderi paylaşan arkadaşlarım için açtım.

Hayalci olmaya gerek yok o dersi bitiririm, şunu 10'dan 35'e çıkarırım falan diyemiyorum Eksiklerime yönelmeyi düşünüyorum. Kendime göre belirledim.

Artık denemelerde boş bırakmaktan bıktığım Hayatımızda Kimya'ya kısmetse çalışmak istiyorum
    Matematikten her gün 50-60 soru çözmek istiyorum. Çünkü bugün farkettim ki soru çözmediğim için üslü-köklü sayıları bile unutmuşum
    Biyolojide 4-5 konu bitirmek istiyorum. Hiç oturup biyoloji çalışmadım doğru düzgün. Hep boş kalıyo o bölüm.
    Türkçe'de dil bilgisi tabii ki. Bu konuların biri yaklaşık ne kadar sürer, konu+1-2 test ? Edatlar mesela ?
    Geometride de Üçgenler'i bitirmek istiyorum test test giderek.

P.tesi-Cuma 5 gün. Sabahtan oturup akşama kadar ders çalışabilen biri değilim.Şuan 340-350'lerdeyim. Sayısalım.

Ne dersiniz çok mu bu kadar şey? Özellikle program hazırlama konusunda(şu dersten sonra şunu çalış, şunun testini çözünce şuna geç, dil bilgisini ardı ardına bitir vs...) önerileriniz, tavsiyeleriniz benim için altın değerinde, şimdiden teşekkürler ..

• Bende TM yim aklım olsaydı da MF seçseydim diyorum... YGS de MF ler çok şanslı çünkü fende yapacaklar bize daha yeni koydular fen derslerini fen olmadan da TM nin derslerine çok yüklenmek gerekiyor ki yüksek net çıkartabilesin... Şuan 55 neti geçemedim daha toplam
  • Yok mu baska fikri olan arkadaslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben ygsyi bitirmeyi düşünüyorum

Yokmu başka fikri olan ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.