Bildirim
12 saat yolculukta ne yapabilirim?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Otobüs yolcuğunu varsayarak öneride bulunuyorum. Sürekli müzik dinliyerek geçiremezsin etrafını izle. Otobüste belki anlaşabileceğin biri denk gelir sohbet ederek gidebilirsin. Yada kitap al yanına kitap okumayı sevmiyorsan ilgi alanına giren bir dergi alabilirsin (bilgisayar dergileri vb.) telefon olcaksa yanında internet paketi aboneliği alabilirsin o esnada internette falan dolaşırsın yada otobüs firmasının Wireless hizmeti olabilir telefonunda varsa wifi bağlantısı onunla bağlanabilirsin. Yada en iyisi uyu -
Film izlenebiliyorsa Lord of the Rings Extended Edition Trilogy izleyebilirsin. Sıkılmama garantili. -
Ben 6 günlük otobüs yolculuğu yapıcam ben ne yapabilirim? -
flash belleğe film at bazı otobüslerdeki koltuk arkası tvlerde usb girişi oluyor tak izle -
-
Hocam otobüs yolculuğunda can sıkılır mı hiç? İnsanın kendiyle hayalleriyle baş başa kaldığı sürekli hareket edip camdan farklı yerler gördüğü bi macera benim için böyle yolculuklar -
Şehirlerarasında manita bulan bi arkadaş vardı, ona danışmalısın -
Bende sende birkaç kez yapıyorum 12 saatlik yolculuk. Uyu bence . Ben öyle yapıyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X