Şimdi Ara

12 Pro mu? 11 Pro + watch seri 6 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 11 Pro kullaniyorum. 12 Pro da 120hz gelmeyeceği kesinleşti gibi fakat tasarım değişmesi kafamı kurcalayan.

Sizce 11 Prodan 12 Pro’ya geçerken vereceğim üst ile bu cihazda kalip seri 6 alsam mi?

Tavsiyeleriniz....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı cihazı kullanıyorum ve aynı sorunsalı düşünmeye başladım 2 gündür :) 11 pro max ten aşırı memnunum. Akıllı saat kesinlikle düşünmüyordum ama araba değiştirme arifesindeydim son zamlardan sonra vazgeçtim hevesim kırıldı veya daha uygun bir araç bakacağım. Sporcu biri olduğun için Apple Watch hoşuma gitmeye başladı benimde. Her sene telefon alan bir değilim ama 12 serisinde gelecek olan 5g çok düşündürüyor beni. Diğer özellikleri umrumda değil açıkcası. Aslında ülkemizde şu an gereksiz birşey daha düzgün 4g çekmeyen yerler var. 4g yeteri kadar çekse yeterli aslında 5g yede çok gerek yok ama hız benim için çok önemli. A14 işlemcide bütünleşik 5g modemi yokmuş. Muhtemelen 5g olmayan ülkelerde 5g sunmayadabilir apple. Eğer 5g gelmezse veya sub6 5g si gelirse kesinlikle geçmem sanırım. Zaten A13 le A14 arasında performans farkı yok denecek kadar az. Şu an bende beklemelerdeyim telefonumdanda aşırı memnunum.

• anatolianwarrior kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de spor yapıyorum, saatin ne gibi faydaları / kolaylıkları var ?

• Bernoulli Denklemi kullanıcısına yanıt
    Hocam mi band 4 kullanıyorum bu bile çok işime yarıyor. Sporda ortalama kaç kalori yaktığımı ne kadar uyuduğumu ne kadar yürüdüğümü öğrenmek önemli benim için. Mesela hergün hemen hemen tempolu yürüyorum. Spor salonunda vücut geliştirme yapıyorum aktif olarak 5 yıldır. Ayrıca apple watch ekg çekiyor hocam daha ne yapsın :) sporcu olduğum için iki senede bir efor,ekg çekiliyorum. Şu an özel hastanede ekg çekilmek 50 tl den aşağı değil. Kalp hastalıklarında ilk bakılan ekg dir. Orada bir sorun görülürse efor,ritim holter,eko falan çektiriyor doktor.

• Daha kim yazmış diye bakmadan @edwinnarc olduğunu tahmin ettim

120Hz olsun olmasın, sen 12 Pro'suz duramazsın
  • anatolianwarrior kullanıcısına yanıt
    Hocam ortalama kaç kalori yaktığını programlar da söylüyor.

Koşu yaparken elde veya cepte telefon olması rahatsız ediyor, o yüzden olabilir, ama sırf bu yüzden almak gereksiz.

Keza nabızda öğrensem iyi hoş ama çok lüzumlu görmüyorum.

Ben genel olarakta akıllı saatlerin faydalarını, hayata kattığı kolaylıkları merak ediyorum. Apple Watch kullanıcıları bilgilendirirseler sevinirim.

• scanh kullanıcısına yanıt
    böyle destekleme benii

galiba dediğin olacak:)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    11 Pro vs 12
    4 yıl önce açıldı
    realme gt 2 mi Mi 12 lite mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tamam desteklemiyorum. 11 pro ve watch series 6 şeklinde devam et.

hadi bakalım. göreceğiz
  • Bernoulli Denklemi kullanıcısına yanıt
    Bende sırf meraktan geçeceğim zaten geçersem. Aslında saat benim için aksesurdır. Swiss saat severim ama yinede denemek istiyorum :) 1 gün götürüyor mu bu series 5 merak ettim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: anatolianwarrior

Bende sırf meraktan geçeceğim zaten geçersem. Aslında saat benim için aksesurdır. Swiss saat severim ama yinede denemek istiyorum :) 1 gün götürüyor mu bu series 5 merak ettim :)
    Benim saatlerle hiç aram yok hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.