Şimdi Ara

12. Nesil Corolla (2018) kameralara yakalandi.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
3.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • asoz kullanıcısına yanıt
    Hayatınız 40 50 hplik arabalarda geçti 1 2 firma arabalarına turbo taktı diye 15-40 hp artınca ne oldu. Bu arabayı alan adam zaten 0-100 yapmak için almaz. Ekonomi için alır vites oranları epey kısa gayet yük altındayken de iyi gidiyor. Performansı aile kullanımı için tatmin eder mesajınızı okuyanda altınızda bugatti chiron var zanneder. Nerden baksan 1-2 saniye daha hızlı arabaya binersin. Gerçi bugattide alsak foruma göre bir kulp bulup onun yerine bunu neden almadın derler. Alan adam neyi niçin aldığını ve beklentisi ne olduğu bellidir. Siz onlar için kafanızı yormayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Daerohn

    Toyota motorlara laf edenlere...
    1.6 motor 160 tork ve 132 beygir veriyor. şu an atmosferik motorlar içinde en iyilerinden biridir bu motor, sorunsuz, lpg uyumu, az yakması vs ne dersen de güzel bir makinedir. dizeline gelince bana sorarsa sessizliği yeter. dizel gibi değil benzinli gibi. yakıtı az, bakımları makul, sorun açmayan bir makine. yağ yakıyor diye bok atanlara hitaben bu motorun belli bir serisinde yağ yakma oldu, ama intercoooler değişimi ile sorun çözüldü yağ yakma yok.

    gelelim diğer tarafta Alman Tankına. Amerika'da patlayan NOx skandalı malum adamların yaptığı istisnasız yeni nesil tüm dizellerde bilinçli olarak bir yazılım yüklü ve bu yazılım hükümetleri ve nihai kullanıcıyı aldatarak haksız rekabet oluşturuyor ve hükümetlerin çevre politikasına da uymadığı gibi vergi kaybına da sebep oluyor. Buradaki sihirli kelime "BİLİNÇLİ OLARAK YÜKLEDİĞİ YAZILIM", yani bilgisi dahilinde isteyerek yapılan bir hile mevcut.

    Burada Toyota'ya yüz tane laf eden, yok tasarımı dede arabası, yok motoru çağ dışı, yok dizeli eski teknoloji... bu kişiler bu lafları edene kadar bir zahmet gitsinler yukarıda bahsettiğim firmaları eleştirsinler. Şahsen hileli, sahte, bozuk araçları müşterilerine kakalayıp sonra da hiç bir sorumluluk almayan bir firmanın son teknoloji ürünleri yerine sattığı ürünün arkasında duran üreticileri tercih ederim.

    2013 dizel corollam var ,sogukta devirli kullaniyorum ve araca hic dikkat etmiyorum ,ama araba tas gibi..sorunsuzlugundan sikildim.. bu motoru bilen bilir.. 1 milyon km giden tek dizel unite.. sakandali olmaz kolay turbo arizasi vermez.. neyse dedik ya bilen bilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Çarşaflı kadın gibi kamufle edilmiş arabanın tasarımına da laf ettiniz ya... Pes!

    Gerçi , BMW'nin 8 ilerisi bile sizin gazabından kurtulamadı bugün , normal .
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.