Şimdi Ara

12 k Tavsiye Apple vs Msi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayar mühendsiliği okuyorum beni uzun süre idare edebilecek ultrabook arayışındayım uzun zamandır araştırıyorum iki ultrabook arasında kaldım biri apple diğeri msi siz olsanız hangisini seçerdiniz nedenleriyle yazabilir misiniz ? Farklı tavsiyeleriniz varsa onlara da açığım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalkon -- 13 Şubat 2020; 6:21:58 >

• Program kullanacaksan mac. İnternette gezineceksen, film falan izleyeceksen yine mac. oyun oynayacaksan belki msi düşünebilirsin ama bu fiyatlara windows laptop tavsiye etmem. Şimdi windows fanboyları gelir o fiyata bu özelliklerde mac alınır mı derler hiç onlara bakma mac al. 12-13 bin verip windows laptop alırsan ilerde mac niye almadım diye pişmanlık yaşarsın. Mac uzun ömürlüdür, özellikle program kullanacaksan windowstan çok daha performanslı kullanırsın. Windows gibi saçma sapan yavaşlamalar gibi sorunlarla karşılaşmazsın. Ekran kalitesine diyecek bir şey zaten yok. Pil konusunda avantajlı. Mac stabil çalışır. Yapacağın tüm işlemlerde işlemcini, ramini, ekran kartını sonuna kadar kullanırsın. Bir yazılımı hem mac hemde windowsta kullan arada çok büyük fark görürsün. Çünkü mac için uyarlanan yazılımlarda anakart, işlemci gibi parçaların neler olduğu belliyken üretici ona göre uyarlama yapar. windosta hangi parçaya göre yapacak o yüzden standart bir versiyona göre yaparlar kimi bilgisayar fazla cpu kullanır, kimisi rahat çalışır. Video edit, müzik yapımı gibi konularda mac in kendi yazılımları (finalcut, logic gibi) sektörde liderdir. Benim yorumlamam bu kadar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.