Şimdi Ara

12 Haziran Megadeth Konseri İstanbul

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Efsane gruplardan Megadeth'in konseri için biletler ön satışa çıkmış. Sitesinden fanclub'a üye olanlar biletix'de şimdiden alabiliyor geri kalan açılmasını bekliyor bakalım. Küçükçiftlik Park'da konser heyecanlıyız :)

12 Haziran Megadeth Konseri İstanbul

• Gitmiyeceğiniz konser biletini neden alırsınız? Karaborsa içinmi? Dh yönetimi bilet satanların mesajlarını silin cimere şikayet edicem aksi halde! Ben dinleyici olarak bu karaborsacıların yüzünden bilet bulamadım!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    CPU: AMD Ryzen 5 2600 | MOBO: ASRock B450M HDV-R 4.0 | RAM: G.Skill Aegis 2x8 GB DDR4 3000 MHZ | GPU: Sapphire RX 5700 XT 8 GB | HDD: Toshiba P300 1 TB 7200 RPM 64 MB | SSD: Sandisk 240 GB SSD PLUS | CASE: Aerocool Aero 800 | PSU: Xigmatek Vector Stealth 750W 80+ Silver | MONITOR: AOC 2590VXQ 75HZ 25&amp;quot; | KEYBOARD: CoolerMaster Masterkeys Lite | HEADSET: Cooler Master MH 650 7.1
  • 12 haziran Megadeth konseri için 1 adet normal alan bilet arıyorum. Satmak isteyenlerle görüşebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Johnson -- 28 Mayıs 2024; 21:39:0 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.