Şimdi Ara

12 Günlük temiz orjinaline en yakın dm 500s

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Mersin
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cihaz orjinaline en yakın klon 500s modelidir. 10 gün önce karabalık elektronikten aldım bir arkadaşıma satıp 600 pvr alacaktım ancak arkadaşım son anda vazgeçti ve bende 600 pvr aldığım için cihaz boşa çıktı. Cihaz klon olduğu için faturası yoktur isteyenler ismimi verek karabalık elektronikten ürünün alındığı tarihi teyyit ettirebilir.

Cihaz 10 günlüktür. Üstü ve yanları naylon ile kaplıdır. Mac adresi 00.09.34 ile başlamaktadır. Alps tuner (made in china) bulunmaktadır. Kumanda tuşları dışarı doğru ve sert değildir. Herhangi bir çizik veya darbe söz konusu değildir geldiği günden beri aynı yerinde durmaktadır.

Cihazda 4.20 gemini image ile beraber cccam 2.1.2 kullanarak kart paylaşımı hizmeti alıyorum internet yada karşı server sorunları haricinde bu tür yayınları kesintisiz ve sorunsuz olarak saatlerce izlemekteyim. Cihazda bilgisayara kayıt (wingrab) ve bilgisayardaki kayıtların dreamboxta oynatılması (vlc frontend), biss ke-y uygulamaları (tuxcommander) gibi uygulamalar sorunsuz olarak çalışmaktadır.

Ben cihazı 150 tl ye almıştım. Sattığım fiyat ise 120 tl dir. Kutusu, kullanım klavuzu rca kablosu mevcuttur.
    İstediğiniz image yüklenip gönderilebilir. (Time bomb riski olduğu için gemini 4.20 üstü yüklenmeyecektir.) İşimi bana mı öğreteceksin sana mı kaldı image yüklemek derseniz cihaza gemini 4.20 yüklenip temiz şekilde gönderilecektir cihazı aldığınızda istediğiniz image'i kullanabilirsiniz.

Sadece yurtiçi kargoyla gönderim yapabilirim. Cuma günü yoğun olduğum için cumartesi öğleden sonra kargoya teslim edeceğim.

Alacak arkadaşa/abimize hayırlı olsun.

Resimler

http://img3.imageshack.us/gal.php?g=75150651.jpg
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 9 Ekim 2009; 9:50:25 >

• takas varmı dükkan ürünlerinden lcd foto ve video oynatımlı (ev yada araç için her türlü kablo baglantı hazır)
  • Ürün başka bir forumda satılmıştır ilgiye teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.