Şimdi Ara

12 EKİMDE AMERİKADAN DÖNÜYORUM İSTEYEN VARSA GETİREBİLİRİM İPOD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 8 gb İPOD TOUCHI 400 e 16 GB İPOD TOUCHI 550 ye 32 GB İPOD TOUCH I 750 yE BIRAKIRIM ARKADAŞLAR.. FATURASI JELATİNİNDE OLUR ÜRÜN...

İSTEYEN VARSA GETİREBİLİRİM.. her ne kadar 2.el bölümünde rütbem azsada normal forumdaki yazılarımdan sahip oldugum elektronik gereçlerden bazılarının incelemesini sunmuşdum onlara bakarak bana güvenebiliriniz..

Not:İsteyen olursa 100 ytl kapora yatırır hesabıma internet bankacılıgından kontrol ederim yatmışsa alırım ürününü.. istanbulda oturuyorum i.kültür ünv ögrencisiyim.. isteyene kameradan kimlik pasaport çart çurt gösterebilirim.....

Edit: Fiyat düşme...
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf Miroğlu -- 2 Ekim 2008; 18:25:15 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Eskidendi hocam amerikadan ipod vs getirme artık yurdumun bir çok güzide noktasında bu ürünleri bulmak gayet kolay.
  • Dostum güzel ülkemizde herşey varda.. kdv si ötv si hava alma vergisi su içme vergiside var :)... sonuçda ben türkiyedeki fiyatlarından en az 200 ucuza getiriyorum hemde apple ana storeden alıyorum merkez binasından.. faturalı jilatinli.. ebay falan ugraşmıyorum yani....

ayrıca arkadaşların uyarılarını göze alarak fiyatlardan 50 ytl düşdüm... ilk mesajımı yeniledim....

birde lütfen pm den elektronik harici t-shirt ayakkabı gibi şeyler istemeyin..malesef ugraşamam...

• p.m
  • Creative zen x-fi getirebiliyormusun örneğin 8gb olan modelini.
  • mıkrosoft zune getirebilirmisin..?
  • her türlü elektronigi getirebilirim..yeterki dev gibi bişi olmasın vede best buy yada circu city de satılsın...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pm attım ama hala cevap gelmedi...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.