Şimdi Ara

12 dk fazla video çekememe sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni bir makine aldım. Canon eos 1200d. Bunun yanında bir de sandisk ultra sdxc model 64 gb class 10 hafıza kartı aldım. Ama bir sorum var. Ayarlarından vs pek anlamam ki bu videoları çekmeye çalıştım fakat 12 dk sonra makine durdu çekim yapmıyor. Acaba anlayanınız varsa bana yardımcı olabilirmi bu konuda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apple34 -- 6 Ekim 2015; 10:31:37 >

• yazılım kırılarak bu tür sınırlamalar aşılıyordu. magic lantern bu model için varsa denenebilir.
  • eflatoon kullanıcısına yanıt
    Pekala bu işlemi nasıl yapıcam acaba?
  • canon 7D tam 29dk video çekim yapıyor sebebi de fat32 formatta bir dosyanın en fazlş 4gb olabilmesinden...
  • Aynen eflatoon'un dediği gibi.
    Bu kısıtlamanın sebebi 1. olarak hafıza kartı tek dosya limiti, 2. olarak da tek seferde uzun kayıt yapabilme kapasitesi sebebiyle video kamera sınıfına girip de dünya kapsamında vergi artısı yaşamaması için. Yani sensör koruma amaçlı bir şey değil, öyle olsa mark 3 kayıt yaparken dosyaları böle böle daha uzun sürelerde çekebilecek bir makine olmazdı, bilgimiz olmayan konularda insanlara öğüt vermesek süper olur.

Ek. Mesela mark3'de 4gb a ulaştığında dosya boyutu, 2. bir dosyaya geçiyor frame atlamadan, dolayısıyla sonradan ikisini eksiksiz bir şekilde birleştirebiliyorsunuz ama 30. dakikada kesiliyor. bunun sebebide bahsettiğim vergi durumu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AFA9E7E65 -- 7 Ekim 2015; 1:53:30 >
  • bir dakikalık bir video çekin ve dosya boyutuna bakın. Eğer boyut sd kartın 1 dk lık yazma kapasitesinden büyükse de sorun çıkartabiliyor.
  • 12 dk'dan fazla çekmiyor ve toplamda bu videoya 4 gb yer tuttuğunu gördüm. Aldığım hafıza kartı ise; sandisk 64 gb 40 mb/ saniye hıza sahip class10 modeli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.