Şimdi Ara

12 DEV ADAM'DAN MÜJDELİ HABER!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dünya Basketbol Şampiyonasında 12 Dev Adam rakiplerini bir bir geçiyor adım adım finale gidiyor. Dün Fransa'yı 95-77 mağlup eden Ay Yıldızlı ekibimizde çeyrek final sevinci yaşanırken herkes maçta ayağını burkan Kerem Tunçeri'nin Çarşamba günü oynayıp oynayamayacağını merak ediyor....

Tümspor 12 Dev Adam'ın kampına girdi ve Milli Takımın doktoru Adnan Bağrıaçık'la konuştu. Evet açıklıyoruz. Kerem Tunçeri'nin Slovenya maçında tıbben oynaması zor ama Kerem iğneyle bu maçta forma giyebilecek. İlk kezwww.tumspor.com a Kerem Tunçeri hakkında bu kadar net konuşan doktor Adnan Bağrıaçık Milli takımla ilgili çok samimi cevaplarıyla başka bilgiler de verdi...

Kerem Tunçeri'nin durumunu herkes merak ettiği için önce onu soralım? Ne diyeceksiniz. Çarşamba günü Slovenya maçında oynayacak mı?

Şimdi biliyorsunuz Kerem'in Fransa maçınad ayağı burkuldu ve ezilmeler oldu. Bizim yaptığımız ilk bulgular ciddi idi. Yani tunuva esnasında böyle meydana gelen sakatlıklar uzun periyodda daha iyi tedavi edilebilir. Şimdi Kerem şunu diyor. Ben Çarşamba günü ayağım kopsa da, ölsem de Slovenya maçında oynayacağım diyo.

Peki Adnan abi, Kerem ben Slovenya maçında oynayacağım diyo, siz de ilk kez bu bilgiyi Tümspor'a mı diyorsunuz?

Evet Nusret ben de ilk kez sana diyorum. Samimi söylüyorum şu ana kadar kimse ile konuşmadım. Kerem'in Çarşamba günü tıbben oynaması zor ama Kerem oynayacak ağrılarının hafiflemesi için o gün iğne ile oynatacağız eğer oynatılmasına karar verilirse. Çünkü kendisi ben arkadaşlarımı yalnız bırakamam diyor...

Öncelikle bu önemli bilgiyi bizle ve Tümspor okurlarıyla paylaştağınız için teşekkür ederiz. Kerem oynayacak başka önemli bir yok herhalde...

Evet Evet önemli bir problem yok. Herkes Kerem hariç çok sağlıklı. Hiç sıkıntımız yok...

Adnan abi sen sürekli takımla berabersin, arkadaşlmık nasıl? Ortam nasıl?

Tek kelimeyle süper. Yani neresinden anlatmaya başlayayım bilmiyorum. Oynayan oynamayan, kenarda oturan, oturmayan sakat olan olmayan herkes sahada bir basket atıldığında havaya fırlıyor, o sevinci coşkuyu yaşıyor. Bizim ilk 5 sahada iken kenarda duranlar onlara şunu yap, buradan git diye sürekli yardım ediyorlar. Değişikliklerde herkes birbirine sarılıyor. Sahada yapılan hatalarda kenarda duranlar sürekli motive ediyorlar. Ben böyle bir ortam görmedim. Geriden gelenler de çok forma, onlar giriyor bu kez sahadakiler yedeklere aynı yardımı yapıyorlar. Yani hepimiz tek yürekiz Nusret! Hidayet geçenler de diyorki bizler artık Milli formaya yavaş yavaş veda edeceğiz, sahadaki gençler başarılı oldukça gururlanıyorum diyor. Bir de o daha yeni düzeliyor. Yeni yeni forma giyiyor. Sinan attıkça performansına çok seviniyor...Yemin ediyorum süperiz!

Fransa maçından önce rakibimiz Yeni Zelanda idi ancak çıkan sonuçlar neticesinde karşımızda Fransa'yı bulduk. Bir tedirginlik oldu mu?

Hayır, sadece hafiften bir şaşkınlık oldu. Biz Fransa'yı yendik zaten bu oyuna giren Yunanistan da belasını buldu. Onlar da İspanya'ya yenilerek elendi. Şimdi şöyle bir durum var. Rakibimiz kim olursa olsun biz finale gideceğiz diyor çocuklar. O, şu, bu farketmez. Biz finale gidecez. İnanılmaz derecede motive olduk. Bir daha Türkiye'ye ne zaman bir Basketbol Şampiyonası gelir bilinmez. O yüzden ülkemizde bu kadar taraftarımızın önünde şampiyon olacağız diyor oyuncularımız...

Turnuvada bir Amerika Milli takımı gerçeği var. ABD takımı 12 Dev Adam'ı korkutuyor mu? Veya takımda ABD Milli takımından bahsediliyor mu?

Hayır hiç bahsedilmiyor. Biz ABD dahil herkesi yenebiliriz görüşü var takımda. Herkes birbirini çok seviyor. Herkes birbirinin halini hatırını soruyor. Böyle bir kuşak, böyle bir ortam hem de kendi ülkemizde bir daha gelir mi diyorlar oyuncularımız ve birbirlerine gönülden bağlılar. O yüzden herkes çok içten. Engin Atsür koltuk değnekleriyle sabah antrenmana akşam maça geldi. Nasıl heyecanlı bir bilsen. Oynamayacak biliyor ama, diğerleri kadar heyecanlı. Onlara şöyle yap, böyle olsun diye yardımcı oluyor...

Peki Futbol Milli takımımın gelmesi 12 Dev Adam'ı mutlu etti mi?

Etmez mi Nusret! Görmedin mi maçtan sonra sporcularımız futbolcularla çak, çak yaptılar. Muhabbet ettiler. Çok hoşlarına gitti. Onlar sahada basket atarken, o coşkuyu Futbol takımının da yaşadığını görmeleri çok hoşlarına gitti. Maç sonunda ise nasıl samimi görüntüler oluşturdular bir bilsen ayrılası gelmedi iki takımımızın.

Peki 12 Dev Adam yarın Belçika maçına gidecek mi?

Valla o yönde nihai bir karar olduğunu şu ana kadar sanmıyorum. Şimdi biz antrenman tedavi yemek derken bayağı bir program oluyor. Bir de o maç, bilmiyorum zor görünüyor ama kararı Başkan Demirel verir herhalde. Şu ana kadar böyle bir karar verilmedi onu biliyorum...

Bu samimi cevaplarından dolayı teşekkür ederim abi...

Ben teşekkür ederim, okurlarına saygılar sunuyorum...

(Tümsporözel)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.