Şimdi Ara

12 Adet Alkalin AA Maxell + 12 Adet Alkalin AAA Maxell Pil Fırsatı Alevvv Alevv

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.389
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 24 adet pil ve piller maxell fiyatıda sadece 8,90 bence gerçekten güzel fırsat

http://www.tobystore.com/urun/maxell-lr06-42-li--2-paket---lr03-42-li--2-paket.aspx

• Kargo ne kadar acaba
  • 3 lira.

quote:

Orijinalden alıntı: -TeReN-

Kargo ne kadar acaba
  • 3,80 tl
  • kargo dahil 11 liraydı galiba zaten daha önce.. yanlış da hatırlıyor olabilirm..
  • quote:

Orijinalden alıntı: alirbsh

3,80 tl

çokmuş ya
    Şu toby kargo ücretlerini hb ve hizlial gibi cok makul sevıyelere ındırse mükemmel bir site olurdu aslında.
  • Toby gerçekten şuana kadar gördüğüm en iyi e-ticaret firmalarından biri .

Geçen kampanyada pillerin son kullanım tarihlerini yazmamışlardı , bir çok arkadaş buradan yazmaları gerektiğini vs. hatırlattı , en kısa sürede tüm sayfalara eklediler.

Belki çok küçük bir olay ama , bu gerçekten en ufak sorunda bile müşteriye verdikleri önemi gösteriyor bence , Tabi bu örnekler çoğaltılabilir. Böyle firmalarında en kısa sürede çoğalması dileğimle...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • beyler ödeme sayfasında 2,98 yazıyor 3,80 falan değil
    Sepet Toplamı: 		7,54 TL 
    KDV Tutar: 1,36 TL
    Kargo Ücreti: 2,98 TL
    Toplam Tutar: 11,88 TL
  • Yaw bu nasıl sıcak fırsat fiyatı ben kırıkkaledeyim burda şımarık diye ucuzlukçu var burda 4 tane sony alkali pil 1 lira 24 tanesi 6 ya geliyor..Sizin yaşadığınız yerlerde daha sıcak fırsatlar olmalı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chaoss

Toby gerçekten şuana kadar gördüğüm en iyi e-ticaret firmalarından biri .

Geçen kampanyada pillerin son kullanım tarihlerini yazmamışlardı , bir çok arkadaş buradan yazmaları gerektiğini vs. hatırlattı , en kısa sürede tüm sayfalara eklediler.

Belki çok küçük bir olay ama , bu gerçekten en ufak sorunda bile müşteriye verdikleri önemi gösteriyor bence , Tabi bu örnekler çoğaltılabilir. Böyle firmalarında en kısa sürede çoğalması dileğimle...

forumda yaptığın bir yoruma daha içtenlikle katılıyorum..

bu tür firmaları desteklemeliyiz ama ne yazık ki konu para olunca en ucuz neresiyse oradan almak zorundayız.

• quote:

Orijinalden alıntı: mosit

Yaw bu nasıl sıcak fırsat fiyatı ben kırıkkaledeyim burda şımarık diye ucuzlukçu var burda 4 tane sony alkali pil 1 lira 24 tanesi 6 ya geliyor..Sizin yaşadığınız yerlerde daha sıcak fırsatlar olmalı..

gardaşım yazmak için yazma verdiğin örnekle kendine güldürme gardaş
  • tamam arkadaşım zaten bu konuşma tarzınla nasıl bir insan olduğunu kanıtladın tebrikler
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiridinebandım

quote:

Yaw bu nasıl sıcak fırsat fiyatı ben kırıkkaledeyim burda şımarık diye ucuzlukçu var burda 4 tane sony alkali pil 1 lira 24 tanesi 6 ya geliyor..Sizin yaşadığınız yerlerde daha sıcak fırsatlar olmalı..

gardaşım yazmak için yazma verdiğin örnekle kendine güldürme gardaş

niyeki?
  • Çinko karbon pilleri alkalin pillerle karıştırmayın.

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: SwordsMan

Çinko karbon pilleri alkalin pillerle karıştırmayın.

quote:

mosit isimli arkadaş da alkalin demiş ama?

aradaki farkları neki çinko karbon ile alkalinin?
  • İşte o alkalin aldığını sanıyor ama aldığı piller her yerde 4 tanesi 1 liraya satılan çinko piller. Alkalin piller çinko pillere göre çok daha uzun ömürlüdür.

quote:

Orijinalden alıntı: TWiST_oF_FaCe

quote:

quote:

• quote:

İşte o alkalin aldığını sanıyor ama aldığı piller her yerde 4 tanesi 1 liraya satılan çinko piller. Alkalin piller çinko pillere göre çok daha uzun ömürlüdür.

quote:

quote:

quote:

yarın şımarığa gidip sorayım bakalım. alkalineli ise ve son kullanma tarihine birkaç sene varsa alayım bari.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alirbsh -- 20 Ekim 2010; 19:29:11 >

• normal pil degilde şarjli pil sıcak olabilirdi. olsaydi tabii.
  • quote:

İşte o alkalin aldığını sanıyor ama aldığı piller her yerde 4 tanesi 1 liraya satılan çinko piller. Alkalin piller çinko pillere göre çok daha uzun ömürlüdür.

quote:

quote:

quote:

arkadaşın söylediği ne kadar alkalin pil ise, sıcak fırsat diye satılan bu maxellerde o kadar alkalin pil. isteyene buradaki japon pazarından aynı resimdeki gibi paket halde, maxell (4 lü) 1 tl ye satılıyor. vaktim olursa gidip resmini çekip foruma koyarım.

• darty de 6 adet gp alkalin pil 2,90'a satılıyor her zaman da bulmak mümkün.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.