Selam arkadaşlar şimdiden ilgi ve alakanızdan dolayı teşekkürlerimi size sunuyorum benim bir adet 12/24 voltu 230volta çeviren 300w inverterim var. Geçende bozuldu ve bir goltmaster servisine götürdüm yapabiliriz dediler. Dedikleri gibi yaptılar fakat artık inverter 12 voltla çalışmıyor sadece 24 voltla çalışıyor nedeni ne olabilir tek aküyle çolıştıramıyorum tekrardan 12 voltluk tek aküyle çalıştırabilmem için ne yapmam gerekiyor ihtiyaç durumunda çift akü bulmam zor oluyor lütfen bir yardım edermisiniz. Yaptırdığım goltmaster serviside şehir dışında bu işi kendim çözebilirmiyim tekrar yeni bir elektronik tamircisine götürsem bana pahalıya maal olacak bu iş. Şimdiden teşekkürler.
içini açıp pcb den ve üstten bir kaç resim koyarsanız net cevap verebiliriz.
malesef resim atamıyorum resim kapasitesinin çok büyük olduğunu söylüyor bilgisayar cihazın markası micro pover inverter 300 w lık resmi yükleyemedim
Resim olmadan zor.Cihazın üstünde 12/24 anahtarı varmıydı yoksa hangi voltajı verirsen onumu kullanıyordu?
evet şimdi oldu yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
iki resim daha umarım yardımcı olmaya yeter
arkadaşlar resimleri at dediniz ama yardımcı olabilecek olan arkadaşım yokmu sizden cevap bekliyorum ilgi ve alakanız için şimdiden teşekkürler