# İşlemci : Mobil Intel® CentrinoTM 1,2 GHz, Low Voltage, 400MHz FSB, 1MB L2 ön bellek # Chipset : Intel® 855GM # Sistem belleği : 512 MB DDR (Maks. 2048 MB) # Ekran Kartı : 64 MB İntel 855GM DDR video RAM 4xAGP # Ses Kartı : 16-bit stereo # Modem / faks : 56 Kbps data (V.90); 14.4 Kbps fax (V.17) modem # Network : 10/100Mbps # Pcmcia : 2x Type II 32-Bit destekli # Sabit Disk : 40 GB S.M.A.R.T. # Optik Sürücü : DVD/RW Combo Drive(24x10x24x CD-RW,8X DVD) # Batarya : Lithium-ion polymer ( 3 saat ) # Klavye : 85 key Keyboard, AccuPoint™ II # Ekran : 12.1 poly-silicon TFT ekran (1024 x 768) # İşletim sistemi : Windows® XP Pro ingilizce (şuan türkçe xp pro kurulu) # Boyutlar : 2.0 Kg. W x L x H : 270 x 248 x 31.7(front)/37.4(back) mm # Kablosuz wi fi : Tümleşik Intel® PRO/Wireless 2100 Wi-Fi 802.11b, dual bant (802.11a/b) hazır # Bluetooth : Dahili bluetooth mevcut # Portlar : DC-in, kulaklık, RJ-11, RJ-45,harici mikrofon, SD™ Card slot,, 2 x USB 2.0, 1 x Genişleme Yolu Bağlantısı (Expansion Bus Connector), 1 x external monitor, 1 x i.LINK® (IEEE 1394), 1 x Fast InfraRed (FIR)
ilandaki fotograflar cihazın orjinal fotograflarıdır..oldukça temiz durumda olup yanında çantası mevcuttur..12.1 inc çok hafif ve çok şık bir cihaz olmasının yanında dahili bluetooth , wi-fi , infaRed , card okuyucu gibi tüm yeni teknolojileri içinde barındırmaktadır..piyasada zor bulabileceğiniz bu cihazı satış fiyatının yarısına alabilirsiniz..daha düşük model laptopla yada güncel masaüstü sistemlerle takas olabilir..
2kg dimi 1falan değil 2yazılmışta? hafif demişsiniz aklım karıştı?? sıfırı 4000ytlmi acaba? onlar yeniler sanırım??
üstelik lintekiyle sizinki anyı ürün değil resimlerinden belli. malzeme ve tasarım farklı? ürün kaç senelik acaba 2-3? ufak bişi isityorm ama sanırım biraz hantal?
cevaplar için teşekkürler hoşçakalın
1.2 centrino 4000 ytl nerde acaba bu sıfır fiyatı bu ürünün merak ettim şimdi
kac yıllık cihaza 2000ytl benim duo islemcili 2 yıl garantili cihaz kac para hala duruyor
ayrıca 3-5 saatte bir ilani uste almak da saygısızlık adminler bu ise niye el atmıyor insan 2-3 gun bekler dun aksam yazdım hop 2. sayfaya gıdıyor ilanlar bunlara karısılmayacaksa ben burayı 1 gunde cope ceviririm
ilanda kocaman link var !! kafamıza göre yazmıyoruz nette öyle yazıyor bende ona göre yazıyorum..kaldı ki almayacaksanız neden bu kadar boş konuşuyorsunuz anlamıyorum !! alacaksan at mesajını bi şekilde anlaşırız zaten
kac yıllık cihaza 2000ytl benim duo islemcili 2 yıl garantili cihaz kac para hala duruyor
ayrıca 3-5 saatte bir ilani uste almak da saygısızlık adminler bu ise niye el atmıyor insan 2-3 gun bekler dun aksam yazdım hop 2. sayfaya gıdıyor ilanlar bunlara karısılmayacaksa ben burayı 1 gunde cope ceviririm
dostum birincisi her cihazın müşterisi farklı seninki duo muo olabilir ama kocaman alet sonuçta bu ufacık bir cihaz..kaldı ki onun durması senin problemin bunun satılıp satılmaması benim problemim işin o kısmı seni ilgilendirmez..gelelim saygısızlık olayına bildiğim kadarıyla topic'e istediğin kadar yazı yaz ilan üste çıkmıyor ve 24 saatte bir ilan verme şansın var ve bende onu kullanıyorum kimsenin hakkını yemiyorum yada saygısızlık yapmıyorum..boş boş konuşup içine ettiniz ilanın !!
sana göre etmez kardeşim bana göre eder ayrıca sana zorla satan mı var !! ne biçim iş anlamıyorum adamlar bi çuval kural yazmış fiyat hakkında yorum yasak diye sanki bu cihaz kaç para eder dedik !!
Kaç para vericen sifiri 4116,51 YTL ytl olan cihaza
@Player takma kafana bunlar sadece can sıkıntsından giriyorlar foruma bir işe yaradiklari yok ancak işin içine etmek için forumda dolaşan insanlar. zamaninda foruma referans sistemiyle üyelik uygulansin demiştik gerek yok demişlerdi az önce başka bir forumda yine seninkine benzer bir olay oldu 2000 ytl lik laptoa 500 ytl vermiş birde kargoyu sen karrşilarsan demiş vururmusun öldürürmüsün ciddi ciddi şunu söylüyorum eğer şimdiden bunlara bir önlem alinmazsa bundan 5-6 ay sonra gerçektende yukaridaki arkadaşin dediği gibi olacak donanimhaber çöp ilanlar haline gelecek.
quote:
Orjinalden alıntı: federaL
quote:
Orjinalden alıntı: thedeparted
o makine 2000 lira etmez, el insaffff....
Kaç para vericen sifiri 4116,51 YTL ytl olan cihaza
@Player takma kafana bunlar sadece can sıkıntsından giriyorlar foruma bir işe yaradiklari yok ancak işin içine etmek için forumda dolaşan insanlar. zamaninda foruma referans sistemiyle üyelik uygulansin demiştik gerek yok demişlerdi az önce başka bir forumda yine seninkine benzer bir olay oldu 2000 ytl lik laptoa 500 ytl vermiş birde kargoyu sen karrşilarsan demiş vururmusun öldürürmüsün ciddi ciddi şunu söylüyorum eğer şimdiden bunlara bir önlem alinmazsa bundan 5-6 ay sonra gerçektende yukaridaki arkadaşin dediği gibi olacak donanimhaber çöp ilanlar haline gelecek.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme