Arkadaşlar sizlere servisler hakkında kısa bir bikaç bilgi vereyim en azından aklınızda doğru bilgiler olsun
11818 tamamen Türk Telekom iştirakı olarak Assistt adına hizmet vermektedir serviste numara adına bulamayacagınız şey yoktur forumda bu konu adına yazmak istedim çünki millet çok şey bilmiyor.
11818 servisinde şunlar oluşmaktadır : Çilingir , Nöbetçi Eczane ,Futbol bilgisi ve daha çok şey bulunmaktadır...
Numara olarak cep ve sabit numaralar verilmektedir ...
Tarife olarak sabit hatlardan dk: 96 krş cep telefonundan dk: 117 krş olarak ücretlendirilir
ayda sen kaç dk açıp konuşacaksınki faturan kabaracak arkadaşım ... 3 dk konuşsan 3 x 1,17 = 3,51 TL bumu sana fazla gelecek sen 3 dk da 20 numara alırsın ....
------------------------------------
11880 Farklı bir kuruluştur...
Tek bildigim tarifesi hakkında sabit hatlardan 1,11 krş cep telefonundan 1,19 krş..
hepsini geçtimde ben bıktım bu reklamlardan kurtulalım ya şu cins cins reklamlardan
quote:
Orijinalden alıntı: Eoudoxias
hepsini geçtimde ben bıktım bu reklamlardan kurtulalım ya şu cins cins reklamlardan
Aynen sana katılıyorum
DH konu dışı bitmiş be... Bi kızı bulabilen olmadı.Dahası eskiden anında SS gelirdi aha bu diye o da gelmedi.Yeni nesil DH konu dışı olmadı bu olmadı
özelleştirilmeseydi sence şu anda evinden pekde ucuz olmasa ama eskiye göre ucuz ve hızlı bir internete sahip olabilecekmiydin acaba??
ne alaka özelleştirme ile zaten istese özelleştirilmedende yapılabilirdi satın alanlarda para ile güçlendirdiler alt yapıyı hokus pokus yapmadılar ki istense satılmadan önce 16 mbit yine yaparlardı
yapma dostum nie eskiden yok ekolaydı yok ixir di uğraştırıyolardı ben çok hatırlarım 146 dan bağlandığımı özelleştikten sonra gelişti hepsi devlet ödenek ayırmıodu ki pek
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme