Şimdi Ara

115 bin liraya A3 1.0 TFSI alınır mı? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
1
Favori
18.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş..

bu a3 ü eleştirmeye doyamayanlar a3 sahibi olsa övmeye doyamaz tiplerdir..

önce al kullan da sonra eleştir..bre müslüman.. alamayınca tü kaka oluyor hemen..

klasik kıskanma ,çekememe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FxDentist -- 19 Haziran 2017; 13:19:11 >
  • Herkese merhaba,

aracı kullanmayanların katılımıyla çok boş muhabbet dönmüş yıl sonu 96.750 TL ye 1.0 sb aldım ve bunu alırken sattığım aracım giulietta 1.4 170 hp lik olmasına rağmen inanılmaz memnun kaldım çekiş, hızlanma gerçekten yazılı değerlerinden bile iyi hissettiriyor o yüzden 1.0 şöyle böyle kimse saçmalamasın başka bir arkadaşın açıkladığı gibi dizel araçlar önümüzdeki süreçte olmayacağı için üretilmiş bir motor.

ayrıca arkadaşımda 1.6 tdi aldı eş zamanlı, konuyu tartışırken o olm 116 bg yazıyor ama reelde dizel daha iyi gider dedi bende ok sen bilirsin dedim böylece ben 1.0 0 tdi aldı.

jantları 18 inch yapmama rağmen beraber gazlıyoruz şok geçiriyor 1.0'ın performansı net daha iyi hatta arada benim arabayı kullanıyor dalgasını yapıyoruz audi ye şikayet yazıcam bu şaşi nolu araca 1.0 deyip yanlış motor koyup yollamışlar diye..

200 ün de üzerine araç boş dolu farketmeden çıkabiliyor o yüzden aracı kullanmayan bence hiç yorum yapmasın

şu zaman bu fiyattı bu zaman bu fiyatta çok doğru değil sonuçta en dandik arabaların geldiğimiz kurla sıfır fiyatı belli bugünkü fiyatlara göre de düşünmeden alırdım.

• Alınır

Audi'nin ölüsü bile para eder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Audi: Vorsprung durch technic

• 34GKN1907 3 kullanıcısına yanıt
    Bayram seyahatinde ben de bir seat leon tdi ile hızlanma durumuna girdim. Aracım yüklü olmasına rağmen hızlandıkça aradaki fark açıldı, özellikle 100 km/h hızdan sonra aradaki fark biraz daha açıldı ve leon bıraktı.

Yani bu araç performans olarak 1.6 tdi lardan iyi gidiyor düz yolda. Ancak yokuşta tahminen torkundan dolayı tdi geçecektir.

• euro yükseliyor. kaçırmayın alın.

ben de bir 1.0 kullanıcısı olarak şiddetle tavsiye ediyorum. motoru kullananı şaşırtır. inanın çok iyi gidiyor araç. motoru dışında iç mekan kalitesi, sessizliği , konforu da on numara.

daha önce w204 mercedes c180 sahibi biri olarak diyorum ki en az w204 kadar belki de daha sessiz w204'ten!
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.