Şimdi Ara

114 %51 Warrior-Cleric FF+1.7m sp Full Legend +8 +9 Nick : Ultio Server : Aege 200 tl SATİLDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Server : Aege
    Build : Warrior-Cleric
    Level : 114 %51
    Stat : full str
    Sp : FF+1.7m sp (120 ye kadar ff yapmaya yeter)

Fiyat : 200 tl
    Ödeme şekli : site aracılıkları , konya - ist içi elden , ing bank hesabıma havale eft

isim : omer bulut
    Tel : 0536-266-42-37
    msn : eomerbulut1991@hotmail.com

itemler :
    +2 legend 2h sword (%100 full blue )
    +9 legend Light Armor set (%100 full blue)
    +6 Legend necklace (%100 full blue)
    +8 Legend earring (%100 full blue)
    +8 Legend yüzükler (%100 full blue)

extradan +2 Legend staf +12 Magic 1h sword rare magic nova silah kalkan zırhlar var
    dressler güzel bir angel wing bir saint king ve yanında 2 hat 1 accesory 1 devil dress var

CHAR SATİLMİSTİR ALAN MEHMET ABİYE HAYİRLİ OLSUN. SON BİTANE CHARİM KALDİ 105 WARRİOR-WARLOCK 35 LİRA ONUDA ALİNDA BİRAKİYİM ARTİK SU OYUNU :)

resimler: en kısa zamanda en güncel haliyle ekleyecegim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloodyshaun17 -- 15 Nisan 2012; 17:27:42 >

• guncel
  • guncel
  • guncell
  • Fiyat o kadar da pahalı değil nick de güzel charı sevenler için uygun hayırlı satışlar.
  • yok bea pahali degil tabiki millet legend 12 stafi var diye 110 level chara 400 500 tl istiyo ben full legend chara 350 lira istiyorum itemleri satsan cikar parasi char belese gelir :) okulda silkroad yok pazara birakabilsem ben yapicamda okulda yasak yatili kaliyorum bide :(
  • guncell
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • guncel
  • guncel
  • alicak varsa indirim yapilir resimleride en guncel haliyle gosteririm chara www.rev6.com dan arayip bakabilirsinizde
  • fiyat acayip sekilde ucuzlamistir ilk gelen talebe vercem chari pazarlik payi kalmamistir 200 tl son fiyattir. araci site kullanmak istersenizwww.silkroadoffline.com yadawww.maxigame.org en bilinmis en guvenilir sitelerdir girip bakabilirsiniz. aracilik ucreti chari alana aittir.
  • guncel
  • guncel
  • guncel
  • konu guncel
  • guncel
  • guncel
  • guncel
  • guncel
  • guncel
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.