Şimdi Ara

112 gün kala tıp (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
4
Favori
6.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O iradesi olan kazanıyor.Bunu geçen sene gördüm çocuk pek iyi değildi netleri bu arkadaş gibiydi 82 tyt falan yapıyordu.Sınavda 90 tytye 70 ayt yaptı
  • Rindaman kullanıcısına yanıt
    Sen çok iyisin zaten egona baksana bi.Az çok başarılı olsaymış.Siz çok biliyorsunuz.Çocuk otursun 3,5 ay sizi dinlesin oldu.Hiç çalışmasın 3,5 ay
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sucukluyumurta1

O iradesi olan kazanıyor.Bunu geçen sene gördüm çocuk pek iyi değildi netleri bu arkadaş gibiydi 82 tyt falan yapıyordu.Sınavda 90 tytye 70 ayt yaptı

napıyon ya? acaip acaip kendini alıntılıyorsun falan?

Hızını alamadın.

112 gün kala tıp
    Aynen alamadım
    Sizi dinleyerek bi yere varılmaz tavsiye alma kardeşim bunlardan.Allah rızası için senin vasfın ne?Sen ne yaparsın?Hangi üniversitede okursun?Bi söyle
  • Tıp Fakültesine gidemeyeceğine eminim, çalışma demiyorum zaten, sana bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesinin konumunu atıyorum.

Arif hoca şoku verince triggerlanma eşiğin düşer.

40.98640019166362, 28.86341315329689

Ahahahah.Sustun bi.Konuyu saptırmalar...Vasıfsız seni.Başka bir şey demiyorum sana kazanınca çocuk sana hatırlatacağım bu yorumu
  • Sucukluyumurta1 S kullanıcısına yanıt

Sana başarılar diliyorum, buralarda böyle vakit kaybetme dersine bak. Yaşın 40'a yaklaşınca ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksın zaten.

Bu sınavlar aslında tam olarak zekayı değil disiplini ölçüyor.

• Bu sınavın sıralama sınavı olduğunun farkındasınız demi önünüzde 30 binlerden 40 binlerden mezuna bırakanlar senenin başından beri istikrarla çalışanlar, yani o kadar insanın çalıştığından daha iyi çalışmalısınız ki onları geçesiniz ha dahisinizdir ona bişey demem ama dahi adam da akıl ederdi çalışması gerektiğini boş durmazdı. 3 senedir takip ediyorum bu forumu bu sene çıktı 3 ay kala 4 ay kala sıralama yapanlar. Anlamadığım bir diğer noktada burada yaparsın ya da yapamazsın denilince bişey değişmez oturucan çalışıcan, sınav sonucunda belli olacak olup olmadığı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kocamanman K kullanıcısına yanıt
    Haklısın.Sıkıntı şurda hemen söyleyeyim.Bazıları gelip mesela eleman artık çalışma düzeni oturttu çalışıyor ciddi ciddi geliyor yetişmez yetişmez boşuna çalışıyorsun seneye mezuna kal birikşm diyip moral bozuyor.Fakat kulak asmayacaksın ben de artık kulak asmayıp foruma ara veriyorum.26 gün sonra tg geneli tonguç var sanırım.Baya da kaliteli oluyor.Ona iyi bi şekilde hazırlanacağım ve netleriöi sana paylaşırım
  • Guest-89F03B04A G kullanıcısına yanıt

ya abi çocuk tıp kazanabilir miyim demiş gelmişin alta abeğğğ paragözlük yapma tıp yazma tüm doktorlar gibi paragöz olma yazmışın. bu konuda da tıpı kötülemezsin be git işine lütfen.

edit: hayatınıza böyle boş yorumlarla karar vermeyin tıp fakültesine benim gibi önyargılı yaklaşmayın.

• hocam beni tanıyan tanır zaten de, sizin durumun imkansız. senin tytde netinin 20-30 fazlasını yapıyorum en az, aytem de iki katı ve 50 bin benim için harika bir sıralama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nereleri kazandınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D72C9D06E -- 6 Ekim 2021; 2:56:27 >
  • mezun tayfa

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sucukluyumurta1 S kullanıcısına yanıt

kaç k dan kaldın?

• Kanka 100

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.