Şimdi Ara

11000TL Genç İşi Araç Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şöyle ufak tefek, ayağı yerden kesecek, az yakcak, güzel görünümlü bir araç arıyorum.

Limit 11bin. Askerden gelince almayı düşünüyorum.

Dizel istemiyorum.

106 Quicksilver, Civic 1.4 veya 1.5 Ex, Polo gibi seçeneklerim var. Siz ne önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Majorümsü Minör -- 6 Mart 2012; 16:45:25 >

• Biraz daha çıkartabilirsen iyi bir pazarlıkla Civic Sİ almanı tavsiye ederim. 1.4 de olabilir fakat EX ler kabüratörlü olduğu için diğerlerine göre eski teknoloji.
  • Aynen bende aynı fiyata araç arıyorum.Aklımda polo ve palio var.
  • fiat bravo hgt 2001 150 beygir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *President*

Biraz daha çıkartabilirsen iyi bir pazarlıkla Civic Sİ almanı tavsiye ederim. 1.4 de olabilir fakat EX ler kabüratörlü olduğu için diğerlerine göre eski teknoloji.

Evet EX'ler karbüratörlüymüş. Si'ler kaç yakıyor acaba. Bizde 2001 1.6 ies sedan otomatik var çok yakıyor :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre-45

Aynen bende aynı fiyata araç arıyorum.Aklımda polo ve palio var.

Polo eski kasa diyosun sanırım. Pek bilgim yok ama biraz daha bütçem olsa 2001 kasa almak isterdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mercedes-SLK

fiat bravo hgt 2001 150 beygir.

Araçta bayağı donanım varmış. Ama 150 beygir fazla kaçmaz mı hocam. Çok yakmaz mı?

Hız tutkunu değilim, ölmek istemiyorum
    Tip olarak sevmesem de araştıracağım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araç önerisi
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Majorümsü Minör

quote:

Biraz daha çıkartabilirsen iyi bir pazarlıkla Civic Sİ almanı tavsiye ederim. 1.4 de olabilir fakat EX ler kabüratörlü olduğu için diğerlerine göre eski teknoloji.

Evet EX'ler karbüratörlüymüş. Si'ler kaç yakıyor acaba. Bizde 2001 1.6 ies sedan otomatik var çok yakıyor :/

SI yakıt olarak sakin kullanımda 30 kuruş civarı yakar tahminim, öyle benzin ayyaşı değil cimri makinedir. Arıca 135 hp DOHC motoruyla kendi klansmanında çoğu araca nal toplatır. Fakat şimdi baktım (bende bir arkadaşıma alacam SI arıyorum) alınabilecek SI lar 14 bin civarında :(

• Corsa B gsi oneririm. İlk arabamdı o paraya göre gayet güzel donanımı iyi(Abs klima hy ve sunrooflu modelleride var.) , baya seri bir araçtır
  • 1998 Polo Sportline kullanıyorum, oldukça memnunum, 2008 Ekim ayında 10.750 ye almıştım 3 kapılısını.

Araç 100hp 126nm
    Düz vites (5-ileri)
    ABS
    Klima
    Sürücü Havayastığı
    Ön Sis Farları
    Aluminyum alaşımlı jant
    Spor koltuklar (yükseklik ayarlı)

gibi donanımlar standart, başka da birşey yok zaten Yalnız süspansiyonları çok sert, oldukça konforsuzdur, yalıtım da yok gibi birşey, fren mesafesi de çok başarılı değil, yol tutuşu zamanının diğer modellerine göre çok iyi, performansı ve motor sesi muhteşem, iç mekan genişliği de yeterli, bagajı küçük.
  • quote:

quote:

Araçta bayağı donanım varmış. Ama 150 beygir fazla kaçmaz mı hocam. Çok yakmaz mı?

hocam güzel araç tam genç işi iyi kaçıyor gerçekten. motor hacmine bakıp çok yakar demeyin. lpgde 280 tüketimi görürsünüz. 155 beygirlik bir araç için birşey değil aslında.sanırım abs de mevcut

• 98-2000 civarı Corsa 1.4 GLS bulabilirsin iyi bir pazarlık ile ecotec motor olmasına dikkat et
  • Kardesim al bir şahin abart egzos borbent jant tamam havandan geçilmez 20 01 ini rahat alırsın.
  • fiat marea al
  • quote:

quote:

quote:

SI yakıt olarak sakin kullanımda 30 kuruş civarı yakar tahminim, öyle benzin ayyaşı değil cimri makinedir. Arıca 135 hp DOHC motoruyla kendi klansmanında çoğu araca nal toplatır. Fakat şimdi baktım (bende bir arkadaşıma alacam SI arıyorum) alınabilecek SI lar 14 bin civarında :(

pahalı hocam yav. benim bütçe temizine yetmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: vet147

Corsa B gsi oneririm. İlk arabamdı o paraya göre gayet güzel donanımı iyi(Abs klima hy ve sunrooflu modelleride var.) , baya seri bir araçtır

araştırıcam teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

1998 Polo Sportline kullanıyorum, oldukça memnunum, 2008 Ekim ayında 10.750 ye almıştım 3 kapılısını.

Araç 100hp 126nm
    Düz vites (5-ileri)
    ABS
    Klima
    Sürücü Havayastığı
    Ön Sis Farları
    Aluminyum alaşımlı jant

gibi donanımlar standart, başka da birşey yok zaten Yalnız süspansiyonları çok sert, oldukça konforsuzdur, yalıtım da yok gibi birşey, fren mesafesi de çok başarılı değil, yol tutuşu zamanının diğer modellerine göre çok iyi, performansı ve motor sesi muhteşem, iç mekan genişliği de yeterli, bagajı küçük.

bu da olabilir aslında. yakıt tüketimi nasıl hocam? parçaları pahalı mı

• quote:

quote:

quote:

hocam güzel araç tam genç işi iyi kaçıyor gerçekten. motor hacmine bakıp çok yakar demeyin. lpgde 280 tüketimi görürsünüz. 155 beygirlik bir araç için birşey değil aslında.sanırım abs de mevcut

280 kötü bi rakam değil aslında. ama 150 bg'lik bi aracı da insan devrinde kullanmak istemez bence alternatif olabilir.

• quote:

quote:

1998 Polo Sportline kullanıyorum, oldukça memnunum, 2008 Ekim ayında 10.750 ye almıştım 3 kapılısını.

Araç 100hp 126nm
    Düz vites (5-ileri)
    ABS
    Klima
    Sürücü Havayastığı
    Ön Sis Farları
    Aluminyum alaşımlı jant

Valla ben periyodik bakımları yetkili serviste yaptırıyorum, pahalı oluyor tabii...

Sanayide şanzıman değiştirdim bir tek, muayyer şanzıman takıldı (çıkma) parça, işçilik bilmemne 800 tl ödemiştim. Doğuş Oto 5.000 tl istemişti, bunun dışında yetkili servisinde parça sıkıntısı olabiliyor bazen araç çok eski oldugu icin, ama sanayide ustası, anlayanı çok, popüler bir modelmiş zamanında.

Yakıt tüketimi ise, aracın deposu 45 litre. Bende LPG yok. Allahsız gibi basarsan 380km civarı yaparsın, çok dikkatli kullanırsan da 560km görmek mümkün tek depoyla. Motor normalde LPG ile uyumlu ama sorun çıkartan görmüştüm sanayide..

• quote:

quote:

quote:

Araç 100hp 126nm
    Düz vites (5-ileri)
    ABS
    Klima
    Sürücü Havayastığı
    Ön Sis Farları
    Aluminyum alaşımlı jant

Valla ben periyodik bakımları yetkili serviste yaptırıyorum, pahalı oluyor tabii...

Sanayide şanzıman değiştirdim bir tek, muayyer şanzıman takıldı (çıkma) parça, işçilik bilmemne 800 tl ödemiştim. Doğuş Oto 5.000 tl istemişti, bunun dışında yetkili servisinde parça sıkıntısı olabiliyor bazen araç çok eski oldugu icin, ama sanayide ustası, anlayanı çok, popüler bir modelmiş zamanında.

Yakıt tüketimi ise, aracın deposu 45 litre. Bende LPG yok. Allahsız gibi basarsan 380km civarı yaparsın, çok dikkatli kullanırsan da 560km görmek mümkün tek depoyla. Motor normalde LPG ile uyumlu ama sorun çıkartan görmüştüm sanayide..

araca biraz nazik davranmak lazım o halde

yani;
    380km - 0.50 krş
    560km - 0.34 krş

yapıyor yaklaşık olarak..yanılmıyorsam tabi.
    motor hacmini bilmiyorum ama rakamlar ortalamanın biraz üzerinde gibi geldi bana..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.