Şimdi Ara

110 km lik yola çıkacağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce çokmu ? Daha önce bu kadar uzun denemedim. 30 km hiç sıkıntısız gidiyorum 60 km ise biraz yoruyor.. Dinlene dinlene gideceğim tavsiyeleriniz ne olur ? Mersinden taşucuna gideceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Peki Taşucu'nda konaklayacak mısın?
  • Yanınıza kuru kayısı, kuru üzüm, muz gibi gıda takviyeleri alın. Yolda azar azar yersiniz. Enerji ihtiyacınızı karşılar.

Susadığınız zaman tek seferde yarım litreyi kafaya dikmeyin. Susadıkça 2-3 yudum alın. Yanınızda yedek iç lastik ve yama seti bulunsun.
  • Bisiklette güzergah çok fark ettiriyor. Güzergah derken ne kast ediyorum; rampa.

Yorulma olarak da su kaybı olarak da zaman olarak da aşırı fark ettiriyor.yolun durumunu biliyorsanız ona gore hazirlanin.rampa çoksa suyunuz bol vaktiniz çok olsun.
    60 gidiş 60 geliş yol yapıyorum bazen. Gidiş 4 saat sürüyor.geliş 3 saat tutmuyor bile.
    Dinlene dinlene cok rahat gidersiniz.ama aktif dinlenme yapacaksınız.nasıl yani ; vücut soğumayacak.ayaklarınızı belinizi dinlendireceksiniz ama misal kollar mümkün mertebe çalışsın.yani farklı kas gruplarını çalıştırın hafif hafif sogumamak için.

Şimdiden kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: whoobay

Peki Taşucu'nda konaklayacak mısın?

Tabu hocam dönmeyeceğim hemen

• quote:

Orijinalden alıntı: Mythology

Yanınıza kuru kayısı, kuru üzüm, muz gibi gıda takviyeleri alın. Yolda azar azar yersiniz. Enerji ihtiyacınızı karşılar.

Susadığınız zaman tek seferde yarım litreyi kafaya dikmeyin. Susadıkça 2-3 yudum alın. Yanınızda yedek iç lastik ve yama seti bulunsun.

Başka sıkıntılar olurmu peki zincir kırılması gibi ? En olası şey lastik patlaması heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: madcow165

Bisiklette güzergah çok fark ettiriyor. Güzergah derken ne kast ediyorum; rampa.

Yorulma olarak da su kaybı olarak da zaman olarak da aşırı fark ettiriyor.yolun durumunu biliyorsanız ona gore hazirlanin.rampa çoksa suyunuz bol vaktiniz çok olsun.
    60 gidiş 60 geliş yol yapıyorum bazen. Gidiş 4 saat sürüyor.geliş 3 saat tutmuyor bile.
    Dinlene dinlene cok rahat gidersiniz.ama aktif dinlenme yapacaksınız.nasıl yani ; vücut soğumayacak.ayaklarınızı belinizi dinlendireceksiniz ama misal kollar mümkün mertebe çalışsın.yani farklı kas gruplarını çalıştırın hafif hafif sogumamak için.

Şimdiden kolay gelsin

Sabah 6 da cıkmayı dusunuyorum.. 2 saatte 30 km yapıp 1 saat dinlenmeyi planladım. 9 da tekrar devam edeceğim ve 12 de tekrar dinleneceğim. Olur 60 km.. Bu sefer 4 e 5 e kadar dinleneceğim toplamda 5 saat.. Kalan 45-50 km lik yoluda 5 ten sonra devam edeceğim 4-5 saatte o sürer.. Öğlen surulmez günes felaket

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    30 lt LPG ile kaç km Normal
    9 yıl önce açıldı
    Megane 2 10.7lt\100 km yardım
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: halikarnasss

quote:

Bisiklette güzergah çok fark ettiriyor. Güzergah derken ne kast ediyorum; rampa.

Şimdiden kolay gelsin

Sabah 6 da cıkmayı dusunuyorum.. 2 saatte 30 km yapıp 1 saat dinlenmeyi planladım. 9 da tekrar devam edeceğim ve 12 de tekrar dinleneceğim. Olur 60 km.. Bu sefer 4 e 5 e kadar dinleneceğim toplamda 5 saat.. Kalan 45-50 km lik yoluda 5 ten sonra devam edeceğim 4-5 saatte o sürer.. Öğlen surulmez günes felaket

Ooo molalar bayağı uzunmuş.vakit sıkıntısı yoksa tadını çıkara gitmek çok daha iyi olur

hava kararmadan şehir merkezi gibi aydınlık yerlere girerseniz müthiş olur.olur da aksilik cikar hava karardığında araçların hiz yaptığı yolda olursanız büyük tehlike.o yüzden ışıklandirmayi da eksik etmeyin.

Canım çekti yav

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: halikarnasss

quote:

Şimdiden kolay gelsin

Ooo molalar bayağı uzunmuş.vakit sıkıntısı yoksa tadını çıkara gitmek çok daha iyi olur

hava kararmadan şehir merkezi gibi aydınlık yerlere girerseniz müthiş olur.olur da aksilik cikar hava karardığında araçların hiz yaptığı yolda olursanız büyük tehlike.o yüzden ışıklandirmayi da eksik etmeyin.

Canım çekti yav

Kuzenle gidecegiz denize gireceğiz arada hep deniz kenarından gidiyor yol hep şehir ici.. Onda btwin 500 bende nasipse ng 650 alacağım bugunlerde

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.