Şimdi Ara

110.000 TL bandında Dizel - Otomatik Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2017 1.2 Tsi Jetta aracımı sattım ve yeni bir araç almam gerekiyor kısa bir zaman içinde. Kararsız kaldığım bir çok konu var şu an hatchback kasa araç düşünüyorum aklımda ilk olarak 2016-2017 1.6 tdi comfortline golf var ama şöyle de düşünüyorum 100-120 bin tl para verdikten sonra bir cam tavan vs de arıyor insan . tam olarak temiz 2017 model bir golfte o fiyatı bulamadım açıkcası . Sizlerden başka tavsiyeler istemekteyim . 2014 A kasa Mercedes 120 bin civarına buldum ama kararsız kaldım . Tavsyelerinize yorumlarınıza açığım . Zahmette bulunan herkese şimdiden teşekkür ederim

• 308,astra gibi tam otomatikler varken,çift kavramaya bulaşmam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O paralara temiz 2017 10-15.000 dolaylarinda cam tavanli oldukca dolu bi Leon Tdi Dsg bulursunuz

• Logosundan dolayı 4 yaşındaki a serisine 120 bin vermem şahsen.

2017 model sunroof eklenmiş excellence astra falan bakarım. Donanım olarak gırtlak diye tabir edilen cinsten, performans olarak da çok güzel.

Bunun yanında allure 308, opsiyon paketi eklenmiş leon falan da bakılabilir yine 2017 model olarak.

• 308 al geç

• 110-115 bandında 15bin kmden düşük peugeot 308 2017 allure 1.6dizel cam tavan filan her şey dahil bulabilirsiniz.

Astra hybrid (veya normali) de bulunabilir.

leon ve civic de bulabilirsiniz.

en son olarak da hyundai i30 dizel bulabilirsiniz.

bu söylediklerimi sıfır km veya 15bin kmden az olarak bulursunuz km sıkıntısı yoksa d segmentinde güzel araçlar da bulabilirsiniz 2012 2015 arası.

• Dizel otomatik dolu bir Astra K alabilirsiniz. Hem donanımı hem performansı güzel olur. Premium olsun derseniz temiz A3 bulunabilir. Yakıt sorunu yoksa BMW 1 bulunabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Astra ya da 308 dizel otomatik sıfır

• a180 den ben de vazgeçtim . şu an golf , astra , leon üçlü arasındayım fakat araba ekstra özellikleri konusunda pek bilgim yoktur . bu üçlü arasında fikirlerinizi söyleyebilirseniz çok memnun olurum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.