Şimdi Ara

11. Sınıfta Sayısaldım. 12. Sınıfta TM'ye geçtim. Mezuna kaldım sayısaldan girmek istiyorum ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu sene hukuk istiyordum 33 bin geldi mezuna bıraktım ama zaman geçtikçe hukukun bana uygun bir bölüm olmadığına kanaat getirdim. Küçüklüğümden beri gemilere falan çok meraklıyımdır. Bir süreden beri Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliğini araştırıyorum . Önü hayli açık ve yüksek maddi olanakları olan bir bölüm ama neden bu kadar az tercih ediliyor neden puanı düşük bilmiyorum eğer iyi çalışırsam ve işler yolunda giderse itüyü kazanabilirim diye düşünüyorum. TM'ye Hukuk istediğim için geçmiştim. Sayısal derslerim fena değildi. Sizce sırf denizcilik için sayısala geçilir mi ne yapmalıyım ?

Normalde de çok kararsız bir insanım. Ailem bir daha bölüm değiştimemi istemiyor. Sayısalken tmdeki bölümler cazip geliyordu şimdi tmyim sayısaldakiler cazip geliyor. Komşunun tavuğu komşuya kaz görüyor işte :). Dershaneye de yazılacağım ama tm sınıfına mı mf sınıfına mı kayıt olayım karar veremedim .Bu gidişle bütün derslere çalışmak zorunda kalacağım :D

Orta duzey bir calışma ile MF'de 80 -90 bin yapabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06madiba06 -- 9 Ekim 2017; 15:14:27 >

• Hocam boşverin bu sene de ts deneyin olmazsa dil de olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sene TM hazırlanır gibi yapıp YGSye 50 gün kala ani bir kararla MFye dönün. Böylece YGSdeki tüm alanlarda 30+ net yapmış olacaksınız.

Sonra sayısal iyimiş aslında ya diyip fen çalışmaya devam edin. LYS kayıtlarının ilk günü mat ve fene kaydolun sadece. Sonra son gün anlık bir falsoyla tüm LYSlere kaydolun ve sosyal çalışmaya başlayın.

ÖSYM neye uğradığını şaşıracaktır. Siz de tüm alanlarda ilk bine girmiş olacaksınız

• uchihagaeshi kullanıcısına yanıt
    mantıklı ;D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06madiba06 -- 9 Ekim 2017; 15:40:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uchihagaeshi

Bu sene TM hazırlanır gibi yapıp YGSye 50 gün kala ani bir kararla MFye dönün. Böylece YGSdeki tüm alanlarda 30+ net yapmış olacaksınız.

Sonra sayısal iyimiş aslında ya diyip fen çalışmaya devam edin. LYS kayıtlarının ilk günü mat ve fene kaydolun sadece. Sonra son gün anlık bir falsoyla tüm LYSlere kaydolun ve sosyal çalışmaya başlayın.

ÖSYM neye uğradığını şaşıracaktır. Siz de tüm alanlarda ilk bine girmiş olacaksınız

50 gün kala full fen çalışmak mantıklı olabilir.

• Up 80 bin cok mu zor ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.