Şimdi Ara

11.Sınıfta LYS mi Ygs mi kasmalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Mezunlar 12`ler tecrübelerinize ihtiyacım var

• eğer sayısalsan fenden lys kas derim çünkü konuların coğu örtüşüyor ama soru çözerken ygs soruları çöz bence onlar hep yoruma dayalı sorular oluyor yorum kabiliyetini geliştir derim gerisine verecek bir tavsiyem yok kolay gelsin kardeş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bu sene 11'e geçtim bence ilk önceliğimiz okul dersleri yani 11.sınıf müfredatı,kalan zamanlarda Ygs&Lys olmalı.
  • Sayısal için konuşayım ben 11 demek LYS'nin bel kemiği demek, 11'in konularını tam anlamıyla özümseyip bitirebilirsen LYS'nin %60'ını bitirmişsin demektir o yüzden YGS'ye bakma bile. Önceliğin 11'in konularını tamamen kavramak olsun. Zaten konuların çoğu YGS'deki konuların bir gömlek üstüdür ya da ben 2010 mezunu olduğum dönemde öyleydi yani bir atış hareketi öğrenirken mecburen hız konusunu tekrar ediyorsun vs. O yüzden 11'i ne kadar iyi öğrenirsen seneye yükün o kadar azalır.
    Daha Fazla Göster
  • bu sene matematik konuların az onları çok iyi halledersen lysde 20 mat sorusu cepte
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.