Şimdi Ara

11.sınıfta dersane şart mı??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • derse iyice yoğunlaşabileceğine ve kendini kontrol edebileceğine inanıyorsan gitme.
    mesela ben 11. sınıfım ve dershaneye gitmiyorum. ama 10. sınıfta dershaneye gittim

ben ders dinlemeyi hiç sevmem çünkü derse önceden bakıp gelmemişsem derste doğru düzgün bir şey anlamıyorum. gerçekten anlamıyorum, dersi dinleyesim zaten olmuyor. önceden bir fikrim yoksa dersler bana işkence gibi geliyor. dershaneye de hafta sonu gidiyorsun ders dinliyorsun. bidaha işkence, ben bu sene işte, o işkence yerine, istediğim konuyu açıp videosunu izliyorum internetten, o zaman anlıyorum oturup çalışıyorum. çok zamanda çalışmıyorum ama.....:D.
    yapamadığım sorular üzerinde çok uğraşıyorum. yapıyorum genelde. sen ben çok soru çözerim yapamadığım soruları da hemen sorarım diyorsan git dershaneye.
    ama dershane kesinlikle bana göre değil. okul bile beni çok sıkıyor.
    seneye de gitmek istemiyorum ama herkes git diyor bende deneme sınavları açısından gitmek durumnda olduğumu hissediyorum ama hiç istemiyorum.

konular ise, zor. 10. sınıftada zordu bu senede zor. zorluğu çok miktar konu olmasından ve hepsinin güzel bir çalışma ve tekrar gerektirmesinden ileri geliyor. dershaneye gitsek de çok çalışmamız gerekiyor, gitmesekte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akordiyon -- 4 Mayıs 2013; 21:17:00 >

• Kesinlikle hayır evde oturup ygs konularını kendin bitirmeye çalıs dersaneyi 12. sınıfta cekersin
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.