Şimdi Ara

11. Sınıfta 12.Sınıf dershane programına gitmek.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
2
Favori
1.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar lütfen yardımcı olun. 11. sınıfa geçtim. OBP 9.sınıfta 69, 10.sınıfta 78 geldi. Düşük puanlı bi Anadolu lisesine gidiyorum. Temelim yok . Hayatım boyunca oturup adam akıllı soru çözdüğümüde hatırlamıyorum. Sadece yazılılardan önceki gün çalıştım.

Bu sene yani 11.sınıfa giderken dershanede 12.sınıf ygs/lys programına gitmem ne derece doğru olur? Temel alırım diye düşünüyorum. Ancak hafta sonu tatilimde olmayacak 8'er saatten 16 saat ders göreceğim. Hafta içi bide okulda hergün 8 saat. Dershane bi de 11 ile beraber olunca acaba bu bana ağır gelir mi? Ben bunu kaldırabilir miyim?

Arkadaşlar 2 güne kadar bi karar vermem lazım dershane başlayacak haftaya. Kayıt yaptırayım mı?

• Seneye dershaneler yok. Acikcasi mantikli ama takip edeceksen tabi. Cok faydali olur ben olsam yapardim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AynştaynınKayıpÇocuğu

Seneye dershaneler yok. Acikcasi mantikli ama takip edeceksen tabi. Cok faydali olur ben olsam yapardim

hocam dershaneler kapanabilir ama yerine mutlaka başka birşey getirilir, yani adı veya formatı değişir diye düşünüyorum. Dershanenin yanında 11'in OBP'sinide yüksek tutmak zor olur. bilmiyorum hocam kafam karıştı. bi yandan iyi olur diyorum bi yandan da çok ağır olur diyorum.
  • up up up up up up

• Cok faydali da olabilir ama gelecek seneye kadar sıkılmak ta var işin ucunda. Bence herşeyi zamaninda yaşa. Adi değişir zaten dershanelerin. Yine gidersin biyerlere mutlaka yani

• hocam temelim yok bende o yönden tedirgin oluyorum.

• Çok faydasını görürsün. Ama böyle bohem bir ortam, stresli bir sürü öğrenci; bütün bunlara rağmen derslerle alakasız işler için dershaneye gelen öğrenciler... Ortamına bağlı, bir de söylersen 11. sınıf olduğunu kin ve garez besleyebilirler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ama iste dershanede cok hizli bi tempoyla ilerlenecek. Ygs ardindan ygs+lys. Dershanenin yetistirme cabalari filan. Bence internetten videolardan filan baslayabilirsin. Ozellikle matematikyani. Ama sen bilirsin yine de

• aslında evde çalıştığımda konuyu anlıyorum fakat ne derece verim alırım. Test anlamında vb.

• Orasi oyle tabi yani yine iş sende biter

• up up up up up up

• Gerçekten çok faydalı olacağını düşünüyorum neden ben böyle yapmadım diye gerçekten çok pişman olmuştum çünkü dersanede 11 ler ile pek ilgilenmiyolardi

• Sakın dershanede 11 e yazılma direk 12 ye yazıl 4 seneyi birden goreceksin 11 de hocalar ciddi olmaz 12 de ciddi opurlar daha cok verim alırsın burda tek dikkat edecegin sey 12 gibi davranman 11 oldugunu caktırma yeter

• arkadaşlar başka tavsiye ve önerisi olan lütfen yazsın hepsini dikkate alıyorum. cevap yazan arkadaşlar sağolun.
  • senin yerinde olsam hic durmaz direk yazılırdım. neden ben bunu düsünemedim vakti zamanında

• up up up up
  • up up up up up up up up up up
  • Benim dediğim şeylerin aynısı yazılmış hocam. O yüzden iş sana kalıyor. Çoğu kişi bunu yapmayı akıl edememiş gibi.

Bu arada sıkılabilirsin o yüzden kimse tam bir şey diyemez ki.

Sonucu whatsapptan yaz mutlaka

• anladım hocam. arkadaşlar son son öneriler ve tavsiyeleri alabilirim.
  • beni dinle kazan .
    yapma bence çünkü durumunu yanlış anlama ama çok iyi görmedim kardeşim .
    çünkü çok çalışan biri değilsen çok bocalarsın 11.sınıf konuları kaça felan birinden birinin ucu kaçar elbet bi gün demiş olayım ben bunu çok düşündüm senene başında ve bunu yapmadığıma çok pişman oldum . bu senede dersaneye hişç gitmiyiorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.