Şimdi Ara

11.Sınıfın Yazında Türev-İntegral Çalışma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
3
Favori
2.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar sizce mantıklı mıdır, yoksa zaman kaybı mı olur ?

• Bana Kalırsa ben geçen seneki konuları hakkıyla bitirir 12dede bunlara yüklenirim.
  • DarknessSınav D kullanıcısına yanıt
    öyle pek eksiğim yok matematikten, düzenli çalışmıştım hocam. eğer zamanım artarsa çalışayım mı sizce
  • quote:

Orijinalden alıntı: hodrimaiden

öyle pek eksiğim yok matematikten, düzenli çalışmıştım hocam. eğer zamanım artarsa çalışayım mı sizce

Sonra 12.sınıfta karıştırma çalışacaksanda hocadan dinle.
  • Yerinde olsam butun yaz pıyasadaki kıtaplardan (bırey fem fenbılımlerı karekok) proplemler permutasyon kombınasyon olasılık ve fonksıyonları calısır bitirir
    ve kesınlıkle cıddı bıcımde 11.sınıf fızık calısırım esen yayınları ve bırey b c kıtaplarını bıtırip sene basında dershanede ılk snıflara gecmeye bak
    yapacagın en iyi sey bu.
  • DarknessSınav D kullanıcısına yanıt
    teknofemdeki hocayı biliyor musunuz
  • hocam permütasyon kombinasyon olasılığa neden bu kadar önem verdiniz ki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hodrimaiden -- 13 Nisan 2014; 2:02:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hodrimaiden kullanıcısına yanıt
    ben adını saydıgın konuları ogrencının analıtık dusunme bıcımını olusturan konulardan olarak goruyorum yerınde olsam bunları ıyıce matıgını calısır soru ve sorunun cevabına gıdıs yollarını ıyıce ogrenırım bol bol pratık yapman gerek.
    fızıge gelınce bana gore okul bıttıkten 2 -3 hafta sonra sonra sbs fen bılımlerınde cıkmık soruları al coz orada mantıgı oturmamıs olanları tespıt edip onları duzeltmen gerekli ardından fızık guzelce calıs haftada 2 gun mat 2 gun fızık calısır ısen duzenlı olmak sartı ıle ılerısı ıcın buyuk bır saglamlık katarsın zıhnıne
    Fizik dedgın bence 2 sınıftan olusuryor 1.sınıf 7sınıfta gosterılenler 2.sınıf 11 sınıfta gosterılenler bu ıkısınden cok calısan mutlaka ipi gogusler
  • Kesinlikle bitir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RealPlayer09

Kesinlikle bitir.

trollük mü yapıyorsun gerçekten mi söylüyorsun kardeş anlayamadım
  • quote:

quote:

Kesinlikle bitir.

Gerçekten söylüyorum. Okul zamanı çok rahat edersin. Ygsye ister istemez çalışacaksın zaten okul zamanında. Hatta organik falan da bitir.

• quote:

quote:

quote:

Kesinlikle bitir.

Gerçekten söylüyorum. Okul zamanı çok rahat edersin. Ygsye ister istemez çalışacaksın zaten okul zamanında. Hatta organik falan da bitir.

kimyadan kursa gidiyorum yazın organiğin yarısını bitiricez sanırım, türev integralden de hiç bi bilgim yok sadece fizikte işte bi denklemin türevini almayı öğrenmiştim o kadar peki hocam nasıl başlamalıyım bunlara, hangi kaynakları edineyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hodrimaiden -- 13 Nisan 2014; 11:38:43 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kesinlikle bitir.

kimyadan kursa gidiyorum yazın organiğin yarısını bitiricez sanırım, türev integralden de hiç bi bilgim yok sadece fizikte işte bi denklemin türevini almayı öğrenmiştim o kadar peki hocam nasıl başlamalıyım bunlara, hangi kaynakları edineyim

Basit bir fasikül alıp başlayabilirsin. Sonuç iyidir başlangıç için.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kesinlikle bitir.

Basit bir fasikül alıp başlayabilirsin. Sonuç iyidir başlangıç için.

eyvallah hocam çok teşekkürler. başka fikri olan varsa her zaman dinlemeye açığım.

• Türev ,integral bitirmek mi kandırmayın çocuğu lütfen Hocam hiç gerek yok boşu boşuna vakit kaybedersin. Şuan güzelce YGS ve Saf LYS konuları diye ayır konularını. Karmaşık sayı logaritma vs vs 12. sınıf hariç saf LYS konularını bitir. Temmuz ayı başına kadar da YGS konuları dar konulardır bunları bitir bildiklerinide tekrar et. Ancak her dersten 2şer soru bankası bitir.Sonra günde YGSden 1 deneme çöz sadece başka hiçbir şey yapma YGS adına. Kalan zaman LYS için her türlü yeter.
  • Türev integral harici konulara çalışın kafanızdan kalabalığı gitsin. Türev integral zamanlı yürütülmesi gereken konular. Bir kere tökezlediniz mi kartopu gibi önüne geleni alarak daha çok büyür sorunlar.

Fonksiyon çalışın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noel Babanın Babası

Türev ,integral bitirmek mi kandırmayın çocuğu lütfen Hocam hiç gerek yok boşu boşuna vakit kaybedersin. Şuan güzelce YGS ve Saf LYS konuları diye ayır konularını. Karmaşık sayı logaritma vs vs 12. sınıf hariç saf LYS konularını bitir. Temmuz ayı başına kadar da YGS konuları dar konulardır bunları bitir bildiklerinide tekrar et. Ancak her dersten 2şer soru bankası bitir.Sonra günde YGSden 1 deneme çöz sadece başka hiçbir şey yapma YGS adına. Kalan zaman LYS için her türlü yeter.

her dersten 2 soru bankası derken sosyal de dahil mi hocam, ben sayısalım bu arada.

quote:

Orijinalden alıntı: tkkln

Türev integral harici konulara çalışın kafanızdan kalabalığı gitsin. Türev integral zamanlı yürütülmesi gereken konular. Bir kere tökezlediniz mi kartopu gibi önüne geleni alarak daha çok büyür sorunlar.

Fonksiyon çalışın

eyvallah çok teşekkürler

• Dahil hocam. Bunu söylememdeki neden daha çok zamanın var ve hedefin yüksekse gerçekten sosyal sanıldığından çok daha önemli ders bizim için. İlk 10k düşünüyorsan görüceksin ki herkes birbirini sosyalden geçmiş ben bunu yaşadım ve dedim ki keşke sosyal zamanım bolken çalışsaymışım.
  • bende 11.sınıfım ve yazın 12 sınıf konuları hariç matematik-2 yi bitirmeyi düşünüyorum kaynaklar da hazır karekök lys soru bankası ve simetri 4 kitap var.ygs matematik konularını yapabiliyorum dersen ramazanda 12.sınıf harici konuları sende bu kitapları al ve bitir derim hatrı sayılır yol katedersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noel Babanın Babası

Dahil hocam. Bunu söylememdeki neden daha çok zamanın var ve hedefin yüksekse gerçekten sosyal sanıldığından çok daha önemli ders bizim için. İlk 10k düşünüyorsan görüceksin ki herkes birbirini sosyalden geçmiş ben bunu yaşadım ve dedim ki keşke sosyal zamanım bolken çalışsaymışım.

hocam hedef 3k hatta benim aslında sosyal hariç fazla eksiğim de yok, sanırım yazın sosyali de kasmalıyım. hocam sosyaldeki kaynaklar hakkında pek fikrim yok böyle orijinal soruların olduğu bikaç kaynak söyler misiniz ?

quote:

Orijinalden alıntı: Nice Bike

bende 11.sınıfım ve yazın 12 sınıf konuları hariç matematik-2 yi bitirmeyi düşünüyorum kaynaklar da hazır karekök lys soru bankası ve simetri 4 kitap var.ygs matematik konularını yapabiliyorum dersen ramazanda 12.sınıf harici konuları sende bu kitapları al ve bitir derim hatrı sayılır yol katedersin

hocam simetri biraz temelden alıyo, zaman kaybı olabilir benim için ama karekök lys matematiği çok övüyolar, sanırım onu alayım. 9.sınıfta biraz boşlamıştım, şuanki ygs denemelerinde 29-30 net yapabiliyorum matematikten, işte mat ygs simetriye başladım şimdi zamanım varken yazın ramazanda mat2 kasarım o zaman

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.