Şimdi Ara

11.Sınıf YGS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bayanlar sınıfın yarısında bi çalışma aşkı var sürekli ygs çalışıyorlar.Bende YGS Matematik ve Geometri çalışmaya başlayacağım. Ama kaynak hakkında sorularım olacak. Abimin geçen seneden kalma Fem kaynakları var. Bunlar FEM DERGİLER(hepsi) + FEMSETLER(hepsi) + fazla olmasa da yaprak testler.Karekök Ygs denemesi 30x40'lardan var.Sizce bunlar yeterli olur mu ? Kaynak önerileriniz var mı ? Bu kaynakların %90'ı boş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alp314 -- 18 Şubat 2013; 19:14:45 >

• tabii ki yeterli öncelikle elinde olan kaynakları bitir çünkü bol bol boş kitap önüne yığılırsa gözün korkar bence.
  • Tamam dediğin aklıma yattı sağol
  • YGS konularının tamamını yazar mısınız ?
  • Arkadaşlar YGS konularına hangi sıra ile çalışmalıyım?Ben Fem DERGİlerden çalışacağım. Mesela birinci sayısında Mat-1'de Temel Kavramlar 2.sayısında Sayı Basamakları ve Taban Aritmetiği var. Bu sırayla çalışmaya başlasam mı ? Yoksa sıra sıra öğrenmem gereken konular var mı ?
  • sınıfın yarısı yine iyiymiş bizim sınıfta istisnasız herkes çalışıyor. derslerde bile test çözüyor millet.

dergileri sırayla bitir bence. hatta sadece mat geo değil hazır dergilerin var bütün dersleri sıradan bitir. konu anlatımı da vardı yanlış hatırlamıyorsam dergilerde. dergileri bitirince simetri alırsın.
  • Oha ya nasıl okullara gıdıyorsunuz herkes calısıyormus.Benım gıttıgım okul o kadarda kotu sayılmaz taban puanı 460 falan ama sınıfta ygs calısan yok gecen tenefuste test cozuyodum dıye dayak yıyordum az daha Bende herkesı bızım okuldakıler gıbı sanıyordum mıllet yardırıp gıtmıs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3-4 ayda AYT Fen
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kimyacı61

Oha ya nasıl okullara gıdıyorsunuz herkes calısıyormus.Benım gıttıgım okul o kadarda kotu sayılmaz taban puanı 460 falan ama sınıfta ygs calısan yok gecen tenefuste test cozuyodum dıye dayak yıyordum az daha Bende herkesı bızım okuldakıler gıbı sanıyordum mıllet yardırıp gıtmıs

ben 482 lik okuldayım bizde de tık yok ben ve bi kız var ikimiz ygs çalışıyoz sadece.Ama YGS puanları da iyi değil onların hepsi yazın çalışırız ne olacak diyorlar

• Bende de Sınav'ın verdiği kıytırık kitaplar var bitsin ben de önerilere açığım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bfc1928

ben 482 lik okuldayım bizde de tık yok ben ve bi kız var ikimiz ygs çalışıyoz sadece.Ama YGS puanları da iyi değil onların hepsi yazın çalışırız ne olacak diyorlar

Sen YGS bitirmemiş miydin ? Öyle hatırlıyorum belki yanlış olabilir. Fem Simetri Geometri çözdün mü nasıl kaynak ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.