Şimdi Ara

11. SINIF YAZ İÇİN ÇALIŞMA ROGRAMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
4
Favori
6.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet beyler çok uzatmadan direkt konuya geçeceğim yaz için herkes çalışma programı arıyor ben kendi kafamdan bir şeyler yaptım sizde eksikleri söylerseniz sevinirim

öncelikle şunu söyleyeyim ben sabah saat 5 te başlayıp öğlen 12 de bitirmeyi düşünüyorum çalışmamı siz zevkinize göre istediğiniz saat dilimlerine atabilirsiniz. ygs eksiğimi yıl içinde biraz kapattığım için lys ağırlık çalışacağım belki pazar günlerini kendime tatil edebilir p tesi ve perşembe günleri bir tane ygs denemesi çözeceğiz haftalık toplam 36 saatimiz var günde bir saat sözel olmalı o sözeller ise 30 dk türkçe 30 dk tarih 2, gün 30 dk türkçe 30 dk coğ olmalı

pazartesi

5-6 lys mat

6,10-7,10 yls mat

7,20-8,20 türkçe-tarih

8,30 9,30 deneme

9,40-10,40 deneme

10,50-11,50 ygs bio

salı

5-6 lys fizik

6,10-7,10 lys fizik

7,20-8,20 türkçe coğ

8,30 9,30 ygs geo

9,40-10,40 ygs kimya

10,50-11,50 ygs kimya

çarşamba

5-6 ygs mat

6,10-7,10 ygs mat

7,20-8,20 türkçe tarih

8,30 9,30 ygs fiz

9,40-10,40 ygs fiz

10,50-11,50 lys kim

perşembe

5-6 ygs geo

6,10-7,10 lys geo

7,20-8,20 türkçe coğrafya

8,30 9,30 deneme

9,40-10,40 deneme

10,50-11,50 ygs biyoloji

cuma

5-6 lys mat

6,10-7,10 lys mat

7,20-8,20 türkçe tarih

8,30 9,30 lys bio

9,40-10,40 lys bio

10,50-11,50 lys fiz

cumartesi

5-6 lys kim

6,10-7,10 lys kim

8,30 9,30 lys bio

9,40-10,40 lys geo

10,50-11,50 lys geo

toplamda

4 lys mat 2 ygs mat

3 lys 2 ygs bio

3 lys 2 ygs kim

3 lys 2 ygs geo

3 lys 2 ygs fizik

6 saat sözel

2 deneme

ygs kimya kısa lys kimya çok uzun bunu biliyorum genel olarak ygs kimyayı 2-3 haftada bitirebilirsiniz ondan sonra ygs kimyaların hepsini lys kimya yaparsınız biyoloji zaten çok ayrılmıyor

çözeceğim kitaplar

FEM SİMETRİ

FEM KONU ÖZETLİ YGS MAT

KAREKÖK YGS MAT

FEM YGS-LYS FİZİK KİMYA BİYOLOJİ (3Ü AYRI AYRI) SORU BANKASI

FİNAL FEN BİLİMLERİ YGS SORU BANKASI

FİNAL YGS GEOMETRİ

KAREKÖK YGS GEOMETRİ

LYS KAREKÖK MATEMATİK SORU BANKASI

TARİH COĞRAFYA TÜRKÇE YGS SİMETRİDEN BAKMAYI DÜŞÜNÜYORUM

GEÇEN YILIN ZAMAN DENEMELERİ VE BU YIL FİNALİN BİR KAÇ DENEMESİNİ ÇÖZECEĞİM

NOT: ER TÜRLÜ YORUMA AÇIĞIM KİTAP ÖNERİLERİNİ DİNLERİM KİTAPLARIN HEPSİ YAZIN BİTECEK DİYE BİR ŞEY YOK AMA 10-11. SINIF KISIMLARINI BİTİRMEK İÇİN ÇOK UĞRAŞACAĞIM

• Sabah erkenden başlamak enteresan olmuş ama bence mantıklı zihnin açık olur ve sınavada sabah gireceğin için alışmış olursun.Ama akşam 21:30 22:00 gibi yatman gerekecek.12 den sonra o vakte kadar çok boş zamanın olcak bence o zamanlarda paragraf felsefe falan çöz hatta yapabilirsen sayısal ders de çalışabilirsin.Bence mantıklı bi program olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guzel ama o saatler k.a. icin mi sb icinmi.yoksa karisik mi.Bu arada 7 saat yapma.bi zamandan sonra sıkılırsın bence.Soyle yapsan daha iyi olur.gunde 4 saat calis hergune 1 ders koy.o 4 saat icinde hem ka hem sb yaparsin.tabi denemeler bu 4 saatin disinda olmali.

• quote:

Orijinalden alıntı: fiko07

Sabah erkenden başlamak enteresan olmuş ama bence mantıklı zihnin açık olur ve sınavada sabah gireceğin için alışmış olursun.Ama akşam 21:30 22:00 gibi yatman gerekecek.12 den sonra o vakte kadar çok boş zamanın olcak bence o zamanlarda paragraf felsefe falan çöz hatta yapabilirsen sayısal ders de çalışabilirsin.Bence mantıklı bi program olmuş

pragraf çözülebilir yada 1-2 saat kitap okunabilir ama sayısal ders artık abartı olur 6 saatlik bir program var zaten birazda tatili yaşamak lazım kasımda artık çalışmak istemiyorum diyen tonla adam vardı geçen yıl
  • Program iyi,bende böyle bir program düşünmüştüm yalnız konu tekrarına dikkat etmek lazım çabuk unutuluyor
  • Tutmaz. Saatli programa uymak zor. Hatta imkansız gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: mamiyel

Guzel ama o saatler k.a. icin mi sb icinmi.yoksa karisik mi.Bu arada 7 saat yapma.bi zamandan sonra sıkılırsın bence.Soyle yapsan daha iyi olur.gunde 4 saat calis hergune 1 ders koy.o 4 saat icinde hem ka hem sb yaparsin.tabi denemeler bu 4 saatin disinda olmali.

günde 6 saat biri sözle olduğu için çok sıkıntı olmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    11.SINIF KAYNAK ÖNERİLERİ
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: RealPlayer09

Tutmaz. Saatli programa uymak zor. Hatta imkansız gibi.

o kişiden kişiye değişir saat tutmadan program yapmadan sabah 7 akşam 12 aralıksız çalışsam sanki o gün boş geçmiş gibi geliyor bana
  • Ben uyamam heralde, bir şeyleri sona bırakmak bana zevk veriyor, şimdi erkenden böyle çalışırsam bütün sene yatarım. "Nassa biliyorum sınava az kala iki bakarım." derim. Okul zamanı da çok telaşlanır karamsarlık yapar bırakırım. Ben ne yapsam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: komikmi

Ben uyamam heralde, bir şeyleri sona bırakmak bana zevk veriyor, şimdi erkenden böyle çalışırsam bütün sene yatarım. "Nassa biliyorum sınava az kala iki bakarım." derim. Okul zamanı da çok telaşlanır karamsarlık yapar bırakırım. Ben ne yapsam?

5-6 gün zorla çalış tabi istediğin programla alışırsın ama zorlaman lazım ilk başlarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sir. Hannibal Lecter

evet beyler çok uzatmadan direkt konuya geçeceğim yaz için herkes çalışma programı arıyor ben kendi kafamdan bir şeyler yaptım sizde eksikleri söylerseniz sevinirim

öncelikle şunu söyleyeyim ben sabah saat 5 te başlayıp öğlen 12 de bitirmeyi düşünüyorum çalışmamı siz zevkinize göre istediğiniz saat dilimlerine atabilirsiniz. ygs eksiğimi yıl içinde biraz kapattığım için lys ağırlık çalışacağım belki pazar günlerini kendime tatil edebilir p tesi ve perşembe günleri bir tane ygs denemesi çözeceğiz haftalık toplam 36 saatimiz var günde bir saat sözel olmalı o sözeller ise 30 dk türkçe 30 dk tarih 2, gün 30 dk türkçe 30 dk coğ olmalı

pazartesi

5-6 lys mat

6,10-7,10 yls mat

7,20-8,20 türkçe-tarih

8,30 9,30 deneme

9,40-10,40 deneme

10,50-11,50 ygs bio

salı

5-6 lys fizik

6,10-7,10 lys fizik

7,20-8,20 türkçe coğ

8,30 9,30 ygs geo

9,40-10,40 ygs kimya

10,50-11,50 ygs kimya

çarşamba

5-6 ygs mat

6,10-7,10 ygs mat

7,20-8,20 türkçe tarih

8,30 9,30 ygs fiz

9,40-10,40 ygs fiz

10,50-11,50 lys kim

perşembe

5-6 ygs geo

6,10-7,10 lys geo

8,30 9,30 deneme

9,40-10,40 deneme

10,50-11,50 ygs biyoloji

cuma

5-6 lys mat

6,10-7,10 lys mat

7,20-8,20 türkçe tarih

8,30 9,30 lys bio

9,40-10,40 lys bio

10,50-11,50 lys fiz

cumartesi

5-6 lys kim

6,10-7,10 lys kim

8,30 9,30 lys bio

9,40-10,40 lys geo

10,50-11,50 lys geo

toplamda

4 lys mat 2 ygs mat

3 lys 2 ygs bio

3 lys 2 ygs kim

3 lys 2 ygs geo

3 lys 2 ygs fizik

6 saat sözel

2 deneme

ygs kimya kısa lys kimya çok uzun bunu biliyorum genel olarak ygs kimyayı 2-3 haftada bitirebilirsiniz ondan sonra ygs kimyaların hepsini lys kimya yaparsınız biyoloji zaten çok ayrılmıyor

çözeceğim kitaplar

FEM SİMETRİ

FEM KONU ÖZETLİ YGS MAT

KAREKÖK YGS MAT

FEM YGS-LYS FİZİK KİMYA BİYOLOJİ (3Ü AYRI AYRI) SORU BANKASI

FİNAL FEN BİLİMLERİ YGS SORU BANKASI

FİNAL YGS GEOMETRİ

KAREKÖK YGS GEOMETRİ

LYS KAREKÖK MATEMATİK SORU BANKASI

TARİH COĞRAFYA TÜRKÇE YGS SİMETRİDEN BAKMAYI DÜŞÜNÜYORUM

GEÇEN YILIN ZAMAN DENEMELERİ VE BU YIL FİNALİN BİR KAÇ DENEMESİNİ ÇÖZECEĞİM

NOT: ER TÜRLÜ YORUMA AÇIĞIM KİTAP ÖNERİLERİNİ DİNLERİM KİTAPLARIN HEPSİ YAZIN BİTECEK DİYE BİR ŞEY YOK AMA 10-11. SINIF KISIMLARINI BİTİRMEK İÇİN ÇOK UĞRAŞACAĞIM

up

• up
  • e n fazla 3 gün ömrü var.kendimden bilirim saat saat bölünen programlar çok verimsiz ve az ömürlü oluyor
  • 11.Sınıfsın sıkılmayacan program kendine yapman lazım disiplinli olarak
    Başlarda herkes zorlanır alışırsan gerisi gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seekandestroy

e n fazla 3 gün ömrü var.kendimden bilirim saat saat bölünen programlar çok verimsiz ve az ömürlü oluyor

saat saat çalışmayınca ben o gün hiç çalışmamış gibi hissediyorum ama
  • Ben de 11im demek istediğim tek şey program isine biraz daha kafa yormalisin programları saat üzerinden yaparsan genelde 1 hafta sonra acik verirsin en son o is yatar sana tavsiyem saatlere bolmektense günlere gore konu calis yine 5-6 da kalk istersen ornegin sabah kalk 5te bak o güne neler koymussun diyelim ki mat-logaritma, fizik-aydinlanma gibi o gün içerisinde onlari bitirmeye odaklan saat programlarında calisman yarida kalabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: FBaran7

Ben de 11im demek istediğim tek şey program isine biraz daha kafa yormalisin programları saat üzerinden yaparsan genelde 1 hafta sonra acik verirsin en son o is yatar sana tavsiyem saatlere bolmektense günlere gore konu calis yine 5-6 da kalk istersen ornegin sabah kalk 5te bak o güne neler koymussun diyelim ki mat-logaritma, fizik-aydinlanma gibi o gün içerisinde onlari bitirmeye odaklan saat programlarında calisman yarida kalabilir

üsttede bahsettiğim gibi konulara bölmek beni daha çok geriyor ve sıkıyor saat saat çalışmak bana göre daha iyi tabi kişiden kişiye değişir ama bu saatler esnemeyecek diye bir şey yok çok yorgun olurum 2 saatini akşama atarım bu kadar basit
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sir. Hannibal Lecter

quote:

Orijinalden alıntı: FBaran7

Ben de 11im demek istediğim tek şey program isine biraz daha kafa yormalisin programları saat üzerinden yaparsan genelde 1 hafta sonra acik verirsin en son o is yatar sana tavsiyem saatlere bolmektense günlere gore konu calis yine 5-6 da kalk istersen ornegin sabah kalk 5te bak o güne neler koymussun diyelim ki mat-logaritma, fizik-aydinlanma gibi o gün içerisinde onlari bitirmeye odaklan saat programlarında calisman yarida kalabilir

üsttede bahsettiğim gibi konulara bölmek beni daha çok geriyor ve sıkıyor saat saat çalışmak bana göre daha iyi tabi kişiden kişiye değişir ama bu saatler esnemeyecek diye bir şey yok çok yorgun olurum 2 saatini akşama atarım bu kadar basit

Tabi sen kendini biliyor ve bu programı kendine uygun goruyorsansa senin adina iyi bi program ben sadece onerimi dile getirdim

• Hocam alınma üzülme ama bu programı yazdın . Ama uymayacagina emin olabilirsin . Bilirim bu yaz programları heyecanlı olur ama yazın programa uymak zor hatta bu program ;(

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.