Şimdi Ara

11.SINIF TM YGS/LYS HAZIRLIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar.Ben 11.sınıf TM(eşit ağırlık) Anadolu lisesi öğrencisiyim.Ygs ve Lys ye hazırlanmada aklımda çok sorular ve çelişkiler var.Genel olarak okul derslerim iyi 9.sınıf hariç şu ana kadar hep takdir aldım matematik-geometride biraz sıkıntı var sözel dersleri iyi yapıyorum.Dershaneye gidiyorum ve seneye de bu senedeki gibi finale gideceğim.Üniversite olarak ta tam kesin olmasa da birkaç hedef var bunlardan ilki Ankara Üniversitesi Siyasal Bilimler ve Kamu Yönetimi Bölümü.Ders çalışmayı seviyorum fakat zamanı iyi kullanmada biraz problemim var.Ders çalışmaya nereden başlayacağımı hangi ders ve hangi konuları çalışacağımı bilemiyorum okul sınavlarının ilki bu hafta başlayacak ve yarın ygs nin olmasıyla bende sıkıntıya girdim sizce ne yapmalıyım ders çalışırken nelere dikkat etmeliyim,ygs mi lys mi hangi ders hangi konu çalışmalıyım bana bir program veya kaynak soru kitabı falan önerirseniz sevinirim birde düşündüğüm üniversite ve bölüm iyimi iş imkanı var mı beni bilgilendirirseniz çok sevinirim önerilerinizi bekliyorum...

• up
  • acil yardım lütfen up up up
  • Zaman problemi yaşaman en muhtemel olan kısımlar matematik ve türkçe. Şimdiden o kısımlarda deneme sınavlarıyla beraber zamanını düşürmeye çalış. Gerekirse kronometre bile kullan. Lise3 edebiyat matematik coğrafya geometri halledebildiğin kadarını hallet eksiğin kalmasın. Ama ne olursa olsun lise3 matematik kesin bitsin. Dersanede işlemeye başlayacağınız dönem okulda türeve geçmiş olacaksınız çünkü kafan ragat olur. Eğer gerçekten istiyorsan ankara siyasalı senin gibi idealist bir genç yaz tatilinde 20-30000 arası soru çözmeli en az. Çözmen dersane başlayınca özgüvenini de yerine getirecektir. Ama dediğimi unutma. Özellikle lise 3 matematiği şimdiden bitirirsen okulda türev integral dinleyebilirsin. Lise2 yi de bitir ankara siyasalda yerini ayırt bana kalırsa:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim hocam fikir sahibi olmamda yardımcı oldunuz dediklerinizi uygulamaya çalışacağım.Lise 3 matematiği bitir derken kaç kaynaktan ve bir konudan en az kaç soru çözmem gerekir?
  • Kaynak sayısı kişiden kişiye değişir ama eğer 10. Sınıfı da hatırlıyorsan ben körfez matematiği tavsiye ederim başlangıç için iyidir yaz tatili boyu onu parçala derim. 11. Sınıf için ise benim zamanımda final 11. Sınıf konu anlatımlı ince bir kitap vardı sadece onu dönem ödevi olarak bitirip hocaya vermiştim ve lys ye bile o bilgilerle girmiştim konu anlatımı ihtiyacın da varsa onu tavsiye ederim. Tabi kaç sene oldu yeni basımlarıyla ilgili bir bilgim yok ama mentalite tamamen öğretmeye yönelik kaliteli bir kavratıcıydı göz gezdirmende fayda var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zor Ygs Matematik
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.