Şimdi Ara

11. Sınıf İçin TYT Tavsiyesi Gerekiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Ben şu an bir Anadolu lisesinde 11. sınıfa gidiyorum. Sayısalcıyım. Bu dönem artık üniversite sınavına ucundan başlamak istiyorum. Şu an hedefim bir adet tyt matematik kitabı ve tyt geometri kitabı bitirmek. Ek olarak da bir adet problem kitabı ve bir adet paragraf kitabı çözmek. Okuyabildiğim kadar da kitap okuyorum. Sizce hedef çizelgem doğru mu? Doğruysa aşağıdaki tavsiyelere ihtiyacım var:

-1 TYT Matematik Kitabı (Aklımda 345, Karekök ve Acil var)
    -1 TYT Geometri Kitabı (Geometri için aklımda bir şey yok)
    -1 Problem Kitabı (Aklımda Rutin olmayan problemler(karekök) ve Apotemi Problemler var)
    -1 Paragraf Kitabı (Aklımda Hız ve Renk var, diğer yayınları çok bilmiyorum, biraz Karekök'e bakmistim)

Evet arkadaşlar bu kitaplar için tavsiyenizi bekliyorum. Şimdiden çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harvey Specter. -- 16 Şubat 2019; 13:55:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 11.sınıfım benimde hedefim aşağı yukarı aynı fakat hem problemler hem paragraf hem diğer ikisi çok zorlanırsın 11.sınıf konularıda çok kolay değil
  • Problemler kitabı çözmenin faydası olacağını düşünmüyorum. Ona harcayacağın vakitte çok daha verimli şeyler yapabilirsin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de 11.sınıfım ağırlıklı olarak 11 konularına çalısıyorum.Geoda üçgeni bitirdim probleme başlıcam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT +90 için
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.