Şimdi Ara

11.Sınıf için önerileriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 11.sınıfa geçtim bu sene. Sizden yardım almak istiyorum. Erzurum'da Fen Lisesi'nde okuyorum. Dershaneye gitmedim bu sene gitmeyi düşünüyorum ama hangi dershaneye gideceğime karar veremedim. Ayrıca kitap önerisi olan var mı konu anlatımlı olur soru bankası olur hangi branş için hangi firma iyi yardım edebilir misiniz?

• Up.
  • Bende konu açmayı düşünüyordum bu konuyla ilgili. Siz benden önce davranmışsınız Takipteyim, up
  • 11de 11i adam akıllı bitirin illa bişi yapıcam ben derseniz geometri falan çalışın. üst seviyeye çıkarın geometrinizi. matematiği unutmam ben diyorsan ygs matematik bitir. ama bence 11i adam akıllı bitir yeter.
  • 11 i adam gibi bitir seneye sıkıntı çakmezsin.Zaten fen lisesindeysen rahat bırakmazlar.
  • Kitap öneriniz varmı hocam. Şuana kadar sorunum yok matematikte tek sorunum biyolojide var bide biraz kimyada
  • Acele etme hafiften başlayabilirsin ygs ye bu sene dershanede okulda felan ygs denemeleri yapacaklar ağırlıklı olarak o yüzden başla biraz.Kitap konusuna gelince onu bi ara atarım şuan aklımda bişey yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ege matematik soru bankası tavsiye ederim.Bu sene geometri ve fizik önemli 2 si çok iyi halledilmeli.11. Sınıf fiziği ygs de fazlasıyla çıkıyor zaten çok yoğun...
  • Tamam sağolun arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoLdeki Trundle

Arkadaşlar 11.sınıfa geçtim bu sene. Sizden yardım almak istiyorum. Erzurum'da Fen Lisesi'nde okuyorum. Dershaneye gitmedim bu sene gitmeyi düşünüyorum ama hangi dershaneye gideceğime karar veremedim. Ayrıca kitap önerisi olan var mı konu anlatımlı olur soru bankası olur hangi branş için hangi firma iyi yardım edebilir misiniz?

lolü bırakman en büyük iyilik olacaktır senin için İmza ; eski bi dotacı
  • GangsterParty kullanıcısına yanıt
    Öneriniz için teşekkürler hocam zaten bırakmayı düşünüyorum bu aralar.

Edit: Bu öneriniz ile dahada erken bırakacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Augustus Hill -- 31 Ağustos 2013; 20:00:59 >
  • Ben 12 yim bırakalı daha 5 gün oluyor lolü :D en kısa zamanda bırak, öbür ay bırakcamların sonu gelmiyor.
    Videom da var (atarlı)http://youtu.be/WIXbzrYqReA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pachelbel's Canon -- 31 Ağustos 2013; 20:02:58 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağolun sınavınızda başarılar hocam.
  • quote:

Kitap öneriniz varmı hocam. Şuana kadar sorunum yok matematikte tek sorunum biyolojide var bide biraz kimyada

karekok ygs lys geometri kitaplarını öneririm. ben geometriyi o kitaplardan öğrendim, geliştirdim. matematik olarak da fen bilimleri ygs fena değil. fenim benim de hep sıkıntılı oldu. son seneye bıraktık bakalım napıcaz pek bişi öneremiycem o konuda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nurulmac11

quote:

Kitap öneriniz varmı hocam. Şuana kadar sorunum yok matematikte tek sorunum biyolojide var bide biraz kimyada

karekok ygs lys geometri kitaplarını öneririm. ben geometriyi o kitaplardan öğrendim, geliştirdim. matematik olarak da fen bilimleri ygs fena değil. fenim benim de hep sıkıntılı oldu. son seneye bıraktık bakalım napıcaz pek bişi öneremiycem o konuda.

hocam bişi sorucam geoda ben yapamayınca KAFAYI yiyorum ve o soruda dakikalarca kalıyorum hızlı çözmenin ve doğru yolu nedir
  • nurulmac11 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler hocam.Dediklerinizi alacağım nasip olursa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

quote:

Orijinalden alıntı: nurulmac11

quote:

hocam bişi sorucam geoda ben yapamayınca KAFAYI yiyorum ve o soruda dakikalarca kalıyorum hızlı çözmenin ve doğru yolu nedir

arada bana da oluyor herkese olur zaten. ama karekök bu konuda baya iyi. üstte örnek soru var altta üstteki soruyla paralel (son soruya kadar bu paralellik yavaş yavaş kayıyor) sorular var. ve o son soruda 4 soru falan oluyor genelde, normalde testte görsen yapamayacağın soruları yapıyorsun. resmen çalışma zevkin geliyor yani bana öyle oluyordu. onun dışında çözemediklerim yine oluyordu onları da bırakıp hocaya sormak lazım. hırs yaparsan kafan kalacaksa al bir dosya kağıdı kocaman çiz soruyu. ne alaka diyebilirsin ama işe yaradığı oluyor. yine de çözemezsen inada bindirmemek lazım bi hocaya sor ya da forumda konu aç. cevap veren çıkar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.