Şimdi Ara

11 ler tatilde ne yapacaksınız.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben coğrafya tarih ,fizik biyoloji YGS yönelik çalışmayı düşünüyorum. Sizler neler yapıyorsunuz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Palme ygs 15 günde tekrar kitapları çıkacak.onların fkb için olanını ve tarih coğrafya felsefe için olanlarını alacağım.(her güne 10 test toplam 150 test fkb olanı.150 test de tarih coğrafya felsefe olanı)

Bütün ygs fkb konu tekrarı yapacağım.Birey C kitaplarından ygs için olan kısımları bitireceğim

Karekök ygs Matematikten sıfırdan problemlere kadar bitireceğim.

Okyanus ygs matematik denemelerini hız kazanmak için çözeceğim.

Karekök ygs matematik denemelerini bitireceğim.(10 deneme kaldı)

Delta kültür ygs 5'li,okyanus ygs 5'li(3 deneme kaldı),Palme 10'lu denemeleri bitireceğim.(her sabah 1 deneme)

Karekök fizik,kimya,biyoloji ygs bölüm denemelerini bitireceğim.

Karekök ygs fizik soru bankası bitecek.

Güvender ygs kimya bitecek.

Karekök 11.sınıf fizik soru bankası torka kadar bitecek.

Endemik 11.sınıf matematik soru bankası trigonometriye kadar bitecek.

Yüzdeyüz trigonometri 1.fasikül bitecek.

Not:Tatilden önce 5 gün de devamsızlık yapıp 20 gün tatil yapmayı düşünüyorum.

• Helal olsun ya zamanı nasıl bu kadar verimli kullanabiliyorsun?

Bu dediklerinin 4'te 1'ini bile yapamam ben.
  • Fen lisesiyim kaf 1-2 yi bitirip ygs fiziği de kuantum ve simetriden bitireceğim ve ayrıca biyoloji
  • Sakin ol hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam güzel yazmışsın da arkadaş 15 tatilde dedi bütün yıl demedi 15 günde onları yapmanın imkanı yok
  • Bnm bu cuma sinavlarim bitior pzt itibaren ygs mat geometri kimya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4 gün ne yapacaksınız
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alonen

Hocam güzel yazmışsın da arkadaş 15 tatilde dedi bütün yıl demedi 15 günde onları yapmanın imkanı yok

Hocam yazın 25 günde bu yazdıklarımdan daha fazlasını yapmıştım.Bütün ygs konularını en az bir konu anlatımlı ve soru bankasından bitirmiştim.Günde ortalama 10-11 saat çalışmayla olmayacak bir şey değil bence.
  • Hocam bende yazın çalıştım gün 10 11 saat diyorsun tatilde evde tek başına 10 11 saat çalışabilmek için ciddi bir irade lazım bende çalışıyorum 6 7 saat yapabiliyorsan helal olsun ne diyim ama kendim için söylüyorum çok daha uzun zamanımı alır
  • Çılgıns

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12 olduğunda çalışmaktan soğuyacaksın, büyük hata yapıyorsun benden demesi.
  • Ben 2. Doneme kadar matematikten butun kaynaklardan geldigimiz yere kadar bitirmek,fizikten konu eksiklerimi kapatip bolca soruyla pekistirmek istiyorum byoloj zaten kolay soru bankalarini cozsem yeter geldigimiz yere kadar kimyam sifir ona da ikinci donem baslarim sozel simdilik 5. Planda
  • 11 ler 15 tatilde yukardaki arkadas gibi cilginliklar yapmasinlar. Gitsinler oyun oynasinlar, dizi izlesinler, cikip dolassinlar. Ders de mutlaka calisin ama gidin 11 calisin. Bu gunlerinizi ararsiniz, 11 sat ders calisarak yazik etmeyin kendinize.
  • Bence de suan 11 daha onemli ygs calismiyorum ygs derslerni dinleyip verilen odevleri yapiyorum yetiyor genel denemede 107 net yapmistim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.