Şimdi Ara

11 günde 4 maç, uçup giden 2 puan (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fbdemir

gsyi sıkıştırman mantıksız olmuş zaten bizim 20 ile 23 arası sizinkiyle aynı ama bir şey var siz 15 günde 4 maç yaparken biz 11 içinde yapıyoruz o maçları...

ts ile bjk konusunda da yanlış düşünce var, eğer gsnin ve fbnin avrupa maçı yoksa istediğin bir an oynatabilirsin yani 11 günde 4 maç oynamamızsın nedeni bir avrupa maçı değil yada bir tr kupası değil, KEYFİ...

Beşiktaş da 7 günde 3 "LİG" maç yapıyor, siz de 12 günde 4 maç yapıyorsunuz. Niye bu kadar kastınız?

Fernandes mükemmel olabilir,Buda size koyabilir
  • Ayrıca 11 günde 4 maç değil 12 günde 4 maç zaten. Eğer sizin hesabınızla yaparsak da Beşiktaş 6 günde 3 maç oynayacak. Hepsi de "LİG" maçı. GENE EKMEK ÇIKMADI YAHU.

Orijinalden alıntı: PlayForFun

Ayrıca 11 günde 4 maç değil 12 günde 4 maç zaten. Eğer sizin hesabınızla yaparsak da Beşiktaş 6 günde 3 maç oynayacak. Hepsi de "LİG" maçı. GENE EKMEK ÇIKMADI YAHU.

Fırınmı bozuk

Orijinalden alıntı: Colossus_

Hadi siz 11 günde 4 maç oynuyorsunuz bu sıkışık fikstürde.Geçen sene herkes 7 günde maç yaparken biz Pazartesi haftayı bitirip Cuma haftayı açtığımızı biliriz.

E 12 Eylül Ordu maçı, 16 Eylül Antep maçı oynadı bu sene Fenerbahçe ? Pazartesi-Cuma.
  • dün şöyle bir fikstüre baktım gerçekten şaka gibi bjk ve fb 2-3 güne maç vermişler gs 6 günde bir ohh ondan sonra aklıma şu lig tv nin reklamı geldi GALATASARAY'IN DÖNÜŞÜ LİG TVde diye hani 92-93 sezon ve sonraları mı diye düşünmeden edemedim
  • ''Biz büyük takımız, Türkiye'de tek büyük takım biziz derken iyiydi.'' derken bunun fikstürle , maç sıkışıklığıyla nereden bağladınız açıklayabilimisiniz acaba? aynısı size olsa şikayet etmeyecekmiydiniz. Bunu kendinizde çok iyi biliyorsunuzki dünya üzerinde hiç bir takım bu kadar yoğun trafiği kolay kolay kaldıramaz.

Orijinalden alıntı: Siempré

quote:

Hadi siz 11 günde 4 maç oynuyorsunuz bu sıkışık fikstürde.Geçen sene herkes 7 günde maç yaparken biz Pazartesi haftayı bitirip Cuma haftayı açtığımızı biliriz.

E 12 Eylül Ordu maçı, 16 Eylül Antep maçı oynadı bu sene Fenerbahçe ? Pazartesi-Cuma.

Pazartesi-Cuma gene iyi Pazartesi oynadık biz şimdi bide bu akşam Bursa ile oynayacağız

Fernandes mükemmel olabilir,Buda size koyabilir
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Siempré

quote:

Pazartesi-Cuma gene iyi Pazartesi oynadık biz şimdi bide bu akşam Bursa ile oynayacağız

Ee bizde salı oynadık cuma kayseri maçımız var ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Nemfomani
    dünya üzerinde hiç bir takım bu kadar yoğun trafiği kolay kolay kaldıramaz.

Bakalım dünya üzerinde varmıymış böyle bir takım.

03.04.2010 Barcelona (4) - (1) Athletic Bilbao
    06.04.2010 Barcelona (4) - (1) Arsenal
    10.04.2010 Real Madrid (0) - (2) Barcelona
    14.04.2010 Barcelona (3) - (0) Deportivo La Coruna
    17.04.2010 Espanyol (0) - (0) Barcelona
    20.04.2010 Inter (3) - (1) Barcelona
    24.04.2010 Barcelona (3) - (1) Xerez
    28.04.2010 Barcelona (1) - (0) Inter
    01.05.2010 Villarreal (1) - (4) Barcelona
    04.05.2010 Barcelona (4) - (1) Tenerife
    08.05.2010 Sevilla (2) - (3) Barcelona

Bu bir örnekti. Bunun gibi İngiliz takımları da var. Ayrıca sözüm, Fenerbahçe büyük takım deyip, bu fikstüre ağlayanlara.

Karşılaştırdığın takıma bak demeyin. Bu takımda oynayanlarda "İNSAN".

• quote:

Orijinalden alıntı: Jst1907
    Ee bizde salı oynadık cuma kayseri maçımız var ?

Ya hala neyi konuşuyorsun sen?

19.09.2011 Beşiktaş'ın rakibi 16. Ankaragücü
    22.09.2011 Beşiktaş'ın rakibi 4. Bursaspor
    25.09.2011 Beşiktaş'ın rakibi 5. Antalyaspor

Son iki maçında da formda her iki takım.

12.09.2011 Fener'in rakibi 10. Orduspor
    16.09.2011 Fener'in rakibi 17. Gaziantepspor
    20.09.2011 Fener'in rakibi 14. Manisaspor
    23.09.2011 Fener'in rakibi 13. Kayserispor

Formsuz takımlarla yapıyorsunuz bütün maçları. Keşke bizim fikstürümüz böyle olsaydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: midpoint

dün şöyle bir fikstüre baktım gerçekten şaka gibi bjk ve fb 2-3 güne maç vermişler gs 6 günde bir ohh ondan sonra aklıma şu lig tv nin reklamı geldi GALATASARAY'IN DÖNÜŞÜ LİG TVde diye hani 92-93 sezon ve sonraları mı diye düşünmeden edemedim

Hocam seni objektifliğinden ötürü tebrik ediyorum. Açıkça şu 4 haftadaki fikstür Gs lehine duruyor, lamı cimi yok bu işin. Biri 6 gün dinlenirken, diğerlerinin 2-3 gün sonra maça çıkmasının izahını kimse bana yapamaz kardeşim.
  • Ne kadar komiksiniz yahu. Yok Fener üç günde bir maça çıkınca yoruluyormuş da Galatasaray altı gün dinleniyormuş. Galatasaraylı futbolcular da altı gün boyunca evlerinde uyuyor, tatile falan gidiyor sanacak görende. Siz antrenman yerine, formsuz, kötü durumda olan takımlarla maç yapıyorsunuz. Daha ne istiyorsunuz be?
  • Formsuz kötü takım lafını ağzına sakız yapmaktan hoşanıyorsun herhalde. Oynadığımız 2 takım gayet yerinde ve güçlüydü, Orduspor ve Manisa bizi çok zorladılar. Yani desteksiz sallamanın da bu kadarı. :) Ayrıca hadi dediğin gibi varsaysak; formsuz, kötü olsa ne farkeder, 90 dakika mücadele verip 48 saat sonra sahaya çıkmıyorlar mı ben buna bakarım. Kollanıyorsunuz ilk 4 hafta bu açık. Futbolcular bile şikayetçi bu durumdan, daha ne diyelim yani, biraz objektif olun yahu, çıkarın antici gözlüklerinizi.

Orijinalden alıntı: Johnny B. Goode

Formsuz kötü takım lafını ağzına sakız yapmaktan hoşanıyorsun herhalde. Oynadığımız 2 takım gayet yerinde ve güçlüydü, Orduspor ve Manisa bizi çok zorladılar. Yani desteksiz sallamanın da bu kadarı. :) Ayrıca hadi dediğin gibi varsaysak; formsuz, kötü olsa ne farkeder, 90 dakika mücadele verip 48 saat sonra sahaya çıkmıyorlar mı ben buna bakarım. Kollanıyorsunuz ilk 4 hafta bu açık. Futbolcular bile şikayetçi bu durumdan, daha ne diyelim yani, biraz objektif olun yahu, çıkarın antici gözlüklerinizi.

Hiçbir zaman "antici" olmadım ben. Orduspor ve Manisaspor'un sizi zorlaması fikstürden mi yoksa, takımınızdan kaynaklanan bir şey mi? Orduspor daha ilk maçınız olduğundan, demek ki sizi zorlayan fikstür değilmiş. Kalkıp fikstür şöyle böyle diyemezsiniz. Ha siz Orduspor maçını Cumartesi oynayıp, Çarşamba günü Inter karşısına çıksaydınız, demek ki Inter sizi dağıtırdı. O zaman da mı fikstüre söylenecektiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: PlayForFun

quote:

Orijinalden alıntı: Johnny B. Goode

Formsuz kötü takım lafını ağzına sakız yapmaktan hoşanıyorsun herhalde. Oynadığımız 2 takım gayet yerinde ve güçlüydü, Orduspor ve Manisa bizi çok zorladılar. Yani desteksiz sallamanın da bu kadarı. :) Ayrıca hadi dediğin gibi varsaysak; formsuz, kötü olsa ne farkeder, 90 dakika mücadele verip 48 saat sonra sahaya çıkmıyorlar mı ben buna bakarım. Kollanıyorsunuz ilk 4 hafta bu açık. Futbolcular bile şikayetçi bu durumdan, daha ne diyelim yani, biraz objektif olun yahu, çıkarın antici gözlüklerinizi.

Hiçbir zaman "antici" olmadım ben. Orduspor ve Manisaspor'un sizi zorlaması fikstürden mi yoksa, takımınızdan kaynaklanan bir şey mi? Orduspor daha ilk maçınız olduğundan, demek ki sizi zorlayan fikstür değilmiş. Kalkıp fikstür şöyle böyle diyemezsiniz. Ha siz Orduspor maçını Cumartesi oynayıp, Çarşamba günü Inter karşısına çıksaydınız, demek ki Inter sizi dağıtırdı. O zaman da mı fikstüre söylenecektiniz?

Halamın bıyığı olsa amcam olurdu, onu da eklemeyi unutma varsayımcı kardeş.

• Burada varsayımcılık yapan sizsiniz. "Fikstür böyle olmasa bütün takipleri ... haha" diyenler sizin tayfadan.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.