Şimdi Ara

11 Aylık ANKYRA SPOR SALONU BALGAT/ANKARA UYELIĞİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ANKYRA üyeliğim mart 10 unda başlamıştır ve 13 aylıktır geriye 11 ayı kalmıştır. 2013 10 Nisan a kadar süresi bulunmaktadır.
    Devir amacım; taşındığımdan dolayı Balgat bana uzak kalmaktadır.Haftada sadece 2 kez gidebilmekteyim.Bu yuzden verdiğim para boşa gitmiş oluyor.

Uyelik FULL uyeliktir.
    Basketbol ,yüzme havuzu ,squash ve aktivitelerden sınırsız yararlanabilirsiniz.
    Hocaları soracak olursanız; kondisyonuma ,fiziki özellerime ve spor amacıma göre haftasal program ayarlayıp yardımcı oluyorlar. Ama öyle kişisel koçluk yapmıyorlar.Kesinlikle ilgisiz değiller fakat hergün peşimde dolaşsınlar diye bir niyetiniz varsa maalesef ek bir ücret isteniyor(Kişisel koçluk).

İstediğim miktar 750 tl dir.11 aylık bir süre ve Balgat FULL olması dolayısı ile gerçekten çok uygun bir miktar talep ediyorum.

Alıcı arkadaşa şimdiden hayırlı olsun.
    Saygılar,

www.ankyraspor.com

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geforcem -- 17 Mayıs 2012; 20:25:43 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Üstad merhaba,

Ben geçen ay 850 tlye 12 ay abone oldum. Fiyatın biraz yüksek değil mi?

Bence fiyatı uygun bir rakama çek daha hızlı satarsın ;)
  • Merhaba,
    Hocam ben 1250 e kayıt oldum ne yaptıysamda aşağıya inmediler. Aşağısınada kimseyi kayıt etmediklerini söylediler.Hatta eski üyelerinden biri 1000 tl ye kayıt olmak isteyip kabul almayınca çıktığını biliyorum.
    Senin kayıt olduğun yer BALGAT veya FULL üyelik olmayabilir. Eğer 850 tl ye BALGAT a FULL üyelik kayıt olabildiysen müthiş bir fiyata anlaşmışsın.Yaniverdiğim fiyattan baya kırdım hocam.

Saygılar,

• günceldir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara da Masaj Salonu Arıyorum
    8 yıl önce açıldı
    (Çorlu) Tavsiye spor salonu...
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.