Şimdi Ara

11.1k@3DMark06 Orb NO10,18.2k@3DMark05 Orb No15 Testler yenilendi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

kesker monitör ne yaw sendeki

Philips 202P
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kesker

quote:

Philips 202P

lol birde p4 ise tadından yenmez
  • söyleyecek söz kalmamış........
    helal olsun be analar ne yiğitler doğuruyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: blister

quote:

quote:

Philips 202P

lol birde p4 ise tadından yenmez

P4

quote:

söyleyecek söz kalmamış........
    helal olsun be analar ne yiğitler doğuruyor

Saolasın yiğit

Bu arada 3dmark05'te 14.lüğe düşmüşüz ama cmtsi ye elime bi xtx geliyor,dede saolsun buldu bi kart onla olursa erkenden giriyoz olaya.

• hocam ben fearı 1280x1024 oynamak istiyorum monitorum 19" lcd ama oyunun menusunde o secenek yok..
    nasıl yapabiliriz onu ??
  • Monitörün sürücüsünü yüklemen gerekiyor veya 1600x1200 olduğunu bildiğin bi monitörün sürücüsünü yükleyebilirsin,windows ile beraber gelen sürücüleri kastediyorum.
  • Testler yenilendi
  • ohh ohh orbları zorluyorsun hadi bakalım

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kesker -- 23 Mart 2006; 20:29:22 >
  • Yaw Korhan,iyi hatırlıyorum 2003 yılının başında o zamanın en hızlı kartı olan 9700 pro kullanıyordun,rekora doymaz mısın sen?
  • Valla o zamanlar sadece vga alıyodum,yeterli sistem rami+orta seviye bi cpu işte,ama her zaman iyi vgam oldu,biraz manyaklık vardır o konuda bendelisede öğlen yemeği yemedim gene vgaya yatırdım
  • quote:

lisede öğlen yemeği yemedim gene vgaya yatırdım

içim cız etti şimdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: {PeGaSuS}

quote:

lisede öğlen yemeği yemedim gene vgaya yatırdım

içim cız etti şimdi

Sen gelsene bi ,bilion sen nereye geleceğini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kesker -- 24 Mart 2006; 1:51:34 >
  • tebrik ederim gerçekten süper skorlar umarım daha iyileride yakın zamanda gelir ... bu arada şu birkat denen cihazın bi resmi falan varmı ? bi ara birileri ucube yakıştırması falan yapmıştı yanlış hatırlamıyorsam ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cyberpunk

tebrik ederim gerçekten süper skorlar umarım daha iyileride yakın zamanda gelir ... bu arada şu birkat denen cihazın bi resmi falan varmı ? bi ara birileri ucube yakıştırması falan yapmıştı yanlış hatırlamıyorsam ...

Birkat çift kompresörlü vapochill ls tarzı bişey,koyarım fotoğrafını cafesnet ten kargoları bekliyorum kartlara takacazda Ucube demeyelimde albenisi yok mete boyayalım dedi ben karşı çıktım boş masraf diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kesker -- 4 Nisan 2006; 0:10:46 >

• ben demedim zaten haklısın aslında bende ilk önce performans diyenlerdenim ... hiç gerek yok boyaya falan :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caglardogan -- 4 Nisan 2006; 12:11:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cyberpunk

ben demedim zaten haklısın aslında bende ilk önce performans diyenlerdenim ... hiç gerek yok boyaya falan :)

Bağırsakları dışarda aletin zaten görsel bi durumu yok İş uzayacak gibi sanırım 1 hafta sonra olacak,problem çıktı,neyse geç olsun güç olmasın..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.