Şimdi Ara

11-12 Sezonunde Transferle Kim Ilgileniyodu ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ipodnano1


    quote:

    Orijinalden alıntı: WINTER IS COMING

    o sezon işleyen sistemi,sonraki sezon burak umut amrabat dany hamit transferiyle bozanlar ilgileniyordu

    Bizim sistemimiz 4.4.2 idi ve burak geldigi sene muhtesem katki verdi. Keza amrabat yabanci sinirina takilmasa guzel bir kanat oyuncusu.

    Isleyen sistemi bozan oyuncuyu yazmamissin asil. Ne kadar en sevdigim oyuncu olsa da sistemi bozan oyuncu sneijderdir. Terimin o kadar istememesinin sebebi de budur. Cunku sneijderin oldugu takimda 4.4.2 oynayamazsin. Buragin selcugun performanslarinin dususu hep taktik degisikliginden. Hala daha diyorum 4.4.2 oynuyor olsak takimda burak yilmazi gormek isterim. Mecbur 4.2.3.1 e donduk burak kanat falan oynadi drogba gidince kule forvette kalmadi sistem coktu.

    amrabat burak hamit o sistemin içine eden parçalardır, amrabat dediğin adam 433 topçusudur 442de bek kovalat dediğin için asla adam gibi katkı vermedi sürekli emre ile değişti zaten. hamit şl ve derbi maçları harici çok iyi oynadı,önceki sezon engin kadar katkı verdi diyen sezonu izlememiştir, dikine oynamıyor diye yapılan eleştirinin haddi hesabı yok hafızanızı zorlayın biraz.burak dediğin adam gol atmıştır, umut bile yarım sezonda 12 gol atmıştır ama ileride top tutma olayını bitirmişlerdir.

    o sezon ilk yarı gayet kötü top oynanıyordu şampiyonluğu getiren hamle drogba transferidir. ben drogba gelene kadar oynanan yarım sezonki top ve önceki sezonki oynanan bam bam bam oyunu kıyaslıyorum ve uzaktan yakından alakası yok
    442 den vazgeçilecekti 4231 e dönülecekti zaten çünkü işlemiyordu sistem. sneijder bu yüzden alındı ama reddedilemeyecek drogba fırsatıda gelince bu sefer 4312 gibi sistemler denendi.kaka filan istemişti terim hatırlayın, 8 ocak sneijder kap 28 ocak drogba kap
    melo sezona geç başladı diye suç ona bırakılmaya çalışıldı melo kötü diye selçuk kötü gözüküyor denilindi vs. asıl sıkıntı orta saha özellikli emre engin kanatları yerine amrabat hamitin gelmesi ve necati/baros gibi teknik isimlerin yerine top tutamayan burak/umut gibi kazmaların yer alması. ayrıca elmander önceki sezon sakatlığını asla atlamadı sistemin işlememesinde payı büyük ama transferle alakası olmadığından yazmaya gerek yok.
    cris fiyaskosuda var ama son dönemde mecburiyetten yapıldığı için oradan vuramam




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.