Şimdi Ara

1080P Videoları Editlemek İçin Program Arıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DSLR makine ile çektiğim 1080P videolarımı editlemek için güzel kullanımı basit bir program arıyorum.. Sony Vegas ile 2-3 ay uğraştım ama bir türlü verim alamadım.1080P videoları tam kalitede oynatırken bilgisayarım kilitleniyor aynı videoyu editlemeden video oynatıcı programı ile açtığımda sorun olmuyor aynı zamanda vegas rander yaparken çok problem çıkarıyor bunun yerine bana hangi programı önerirsiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: kdr_

DSLR makine ile çektiğim 1080P videolarımı editlemek için güzel kullanımı basit bir program arıyorum.. Sony Vegas ile 2-3 ay uğraştım ama bir türlü verim alamadım.1080P videoları tam kalitede oynatırken bilgisayarım kilitleniyor aynı videoyu editlemeden video oynatıcı programı ile açtığımda sorun olmuyor aynı zamanda vegas rander yaparken çok problem çıkarıyor bunun yerine bana hangi programı önerirsiniz?

Video render programları aşırı sistem gereksinimi isterler. Video 1080p olduğu için sisteminiz videoyu oynatırken bile zorlanmış. Eğer sistem özellikleriniz çok düşükse video render programlarını çalıştırmanız zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: merhaba50

quote:

DSLR makine ile çektiğim 1080P videolarımı editlemek için güzel kullanımı basit bir program arıyorum.. Sony Vegas ile 2-3 ay uğraştım ama bir türlü verim alamadım.1080P videoları tam kalitede oynatırken bilgisayarım kilitleniyor aynı videoyu editlemeden video oynatıcı programı ile açtığımda sorun olmuyor aynı zamanda vegas rander yaparken çok problem çıkarıyor bunun yerine bana hangi programı önerirsiniz?

Video render programları aşırı sistem gereksinimi isterler. Video 1080p olduğu için sisteminiz videoyu oynatırken bile zorlanmış. Eğer sistem özellikleriniz çok düşükse video render programlarını çalıştırmanız zor.

E8400 işlemci
    4 gb ram ve 4830 ekran kartım var çokta kötü değil bana kalırsa

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: merhaba50

quote:

E8400 işlemci
    4 gb ram ve 4830 ekran kartım var çokta kötü değil bana kalırsa

Sistem kötü değil. Tavsiyeler bekleniyor...

• camtasia studio 8 işini görür belki
  • Teşekkürler bi deneyeyim bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kdr_ -- 16 Şubat 2013; 22:43:42 >
  • Tavsiyem converter programları ile formatıın değiştirip denemen çok yüksek boyutlu dosyalar olabiliyor böyle şeyler.
    converter önerim ise bigasoft fly converter. zamunda'da bulabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba PC için Edius ya da AVID önerebilirim. Kolay gelsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.