Şimdi Ara

1080p Film nedir,nasıl izlerim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
7.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu 1080p filmler varmış ben onlardan izlemek istiyorum heralde görüntü kalitesi daha iyi.
    Hangi programlar gerekli bu filmleri nerden indirebilirim ve normal dvd den izlediğim filmlerden farkı nedir?

Monitörüm:Lg W2261VP-PF FULL HD 2MS HDMI 22"
    Ekran kartım:Zotac gtx275

• media player'da seyredersin.yalnız flimi açması için codec yüklemeniz gerekir.
  • Önce bir yerlerden filmleri bul, daha sonra mirillis.com sitesinden "splash lite" isimli programı indir. Bununla kodek falan kurmadan izlersin, ayrıca GTX 275'in donanımdan HD film oynatma desteğini de kullanıyor. Zaten imzandaki sistemin güçlü, rahatça izlersin.

Görüntü kalitesi olarak DVD ile arada uçurum vardır. VCD ile DVD arasındaki farktan daha fazla yani ancak asıl farkı 40" ve üstü ekranda görürsün. TV'den izlemek istersen medya oynatıcı alacaksın.
  • Ylnız 1080p diye her filmi indirmeye kalkma.Torrent sitelerinde öyle 1080p ripler varki dvd bile daha iyi diyebilirim..Zaten az çok anlarsın görüntü kalitesinden.Ama 100-120 dakikalık bir filmin 1080p si 12 gb aşağı olmaz..
  • Anladım teşekkürler arkadaşlar peki bu 1080p satılıyormu dışarıdan alıp DVD-RW a takıp izleyebilirmiyim?

Heralde izleyemem çünkü Bluray disk okuyucumun olması gerekiyor dimi?
  • sıkıştırılmış 1080p filmleri harddiske dolduranlar var galiba.
    dvd den izlenmez.
    w.d.media oynatıcıdan izlersiniz.
  • bazı bilgisayarcılar 500 gb 50 TL ye dolduruyorlar diye duydum.bu da 30 sıkıştırılmış 1080p film demek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    film nereden izlenir ?
    13 yıl önce açıldı
    PS3`te DVD Film Nasıl İzlerim?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: feyzo2

bazı bilgisayarcılar 500 gb 50 TL ye dolduruyorlar diye duydum.bu da 30 sıkıştırılmış 1080p film demek.

Ben 20 liraya doldurim sana ya :)
  • ok.
    istanbuldamısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: feyzo2

ok.
    istanbuldamısın.

Evet.720p var çoğunlukla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.