|
Bildirim
|
Boundaki youtuberların birçoğu bomboş ve yalancı. Şu 300binden 24e çekene sinir oluyorum ben. Adam ilk yılında istanbul hukuk kazanmış gitmiş sözel sıralamasını geçmişteki sıralamam bu diye yutturuyor. 300binden 24e çektim diyor. Ulan sen zaten ilk yılında istanbul hukuk kazanmışsın neyin 300bini? Bounu kaliteli bir eğitim yuvası sanardık ama öğrencileri okulun yansıması oldu adeta, bounu karalamaktan başka bir şey yapmıyorlar. Dilcisi 30 günde matematik diye video çeker, tmcisi insanları kandırır, sayısalcısı başka derttir. Başka bir başlıkta da söylemiştim her köşesi youtuber dolmuş. Okul okul olmaktan çıkmış zaten. Bunların galiba arkadaşlık kurma amacı da belki kanala gelir video çekerim üzerine bir arkadaşlıktır. Her karşılaştıkları insana sınavda kaç net yaptın nasıl çalıştın benim kanala gelir misin diye soruyorlardır . Yazık bu okulda okuyan aklı başında insanlara acıyorum düşünsene adım atıyosun her yer elinde kameralı delilerle dolu. Biri çimlerde biri sahilde biri sınıfta. O okulu kazanmak ayrı dertken bunlarla okumak ayrı derttir :D
|
Evet videoları hızlı ve öz. Net konuşuyor. Ve adam çıkıp ben şöyle kötüydüm böyle yükseldim demiyor hep çalışıyordum diyor. Boundan hatta youtube çöplüğünden izlenebilecek tek kanal diyebilirim.
|
harbiden o benim de sinirimi bozdu 2019 sonucunu tam atmış 2018 sonucunun yarısını çekmiş netler görünmüyo doğru dürüst ilk sene mat1 de 38-2 yapmış ikinci sene 38-0 allah bilir sözelden 1-2 soru işaretlemiş 350 bin gelmiş bi adam da çıkıp demiyo ki sözelde 350 bin yapan adam nasıl 38-2 mat yapsın
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|